Publicat el 21/01/2023

Consells perquè l’ombra d’ulls duri més temps.

 

Quan ens maquillem els ulls, sol passar que les ombres que apliquem desapareguin en poques hores. Per evitar-ho, pren nota dels consells de maquilladors i experts en cosmètica:

  • Pell neta. La pell de les parpelles té una capa de greix que, de vegades, provoca que no s’hi fixi bé el maquillatge. Assegura’t de tenir ben neta la cara perquè així la pell rebrà millor el producte.
  • Utilitza una base prèvia. Ajudarà a fer que el maquillatge quedi ben fixat i donarà un resultat més intens i brillant. Si no en tens, pots fer servir un corrector.
  • Aplica pólvores translúcides. Després de la base prèvia i abans de l’ombra d’ulls, una mica de pols translúcids absorbirà qualsevol excés de greix, cosa que evitarà que l’ombra s’esborroni.
  • Aplica una bona capa d’ombra. Fins i tot si optes per un to neutre, els experts recomanen superposar diverses capes molt lleugeres de pigment per realçar el color i estendre’n la durada. La parpella quedarà ben coberta, i això impedirà que es marquin les arrugues.
  • Fes servir les eines adequades. És important triar les brotxes més adequades. Si utilitzes ombra en crema, s’aconsella utilitzar les puntes dels dits.

Redacció La Clau

Deixa un comentari