Publicat el 02/02/2022

Fa temps que vam afegir l’il·luminador als nostres necessers, després de descobrir el seu poder per donar llum i vitalitat al nostre rostre. Reconeguem, però, que per a moltes el seu ús continua sent un autèntic misteri. Si tu també vols ser una experta del highlighter i brillar com una estrella en comptes de com una bombeta, pren nota d’aquests consells per aplicar l’il·luminador que ofereix la maquilladora professional Cristina Lobato.

 

1. Tria bé el tipus d’il·luminador. Els trobaràs en diferents formats: en crema, en pols, fluids, en llapis, multiús, etc. Per triar el teu, has de tenir en compte quin tipus de pell tens i l’efecte que vols aconseguir. Per exemple, els il·luminadors d’acabat mat són millors per al dia, ja que ofereixen un resultat més natural, mentre que els que tenen centellejos glitter són genials per a la nit.

2. Les pells madures, millor que optin per il·luminadors correctors. Els il·luminadors i els correctors són coses diferents: uns donen llum i els altres oculten les imperfeccions. No obstant això, hi ha productes que combinen les dues funcions. La maquilladora recomana el seu ús en pells madures. Acostumen a ser fluids i inclouen un pinzell aplicador. Corregeixen la zona de la ullera, emplenen petites línies d’expressió i aporten lluminositat gràcies al concentrat de pigments cristal·lins que contenen.

3. Barreja l’il·luminador líquid amb la base de maquillatge. Un truc de l’experta: afegint un parell de gotes a la teva base de maquillatge habitual aconseguiràs crear una lluentor radiant natural.

4. Aplica lluentor en les zones correctes. Això és molt important, ja que l’il·luminador no es pot utilitzar sense solta ni volta. Les zones on cal aplicar l’il·luminador són: la zona alta del pòmul, l’arc de les celles, la zona del llagrimer i l’arc de Cupido (situat sobre el llavi).

5. Si apostes per un il·luminador en pols, tria sempre el to en funció del teu color de pell i aplica’l a la zona alta del rostre, igual que amb els de textura fluida.

6. Els avantatges de l’il·luminador multiús. Són perfectes per crear un maquillatge monocrom, ràpid, senzill i molt natural. La mescla de diferents tons dins del mateix producte ens permet aconseguir un coloret irisat. També el podem aplicar a la parpella com a ombra d’ulls, obtenint així un look fresc i amb una gran aportació de llum.

7. Si tens la pell grassa, compte amb els il·luminadors! Evita usar-los, sobretot, en la zona T. A més, és millor que utilitzis il·luminadors en pols, perquè els de textura cremosa accentuen encara més les lluentors del rostre.

8. Per a pells normals o seques. Les pells normals poden emprar il·luminadors en crema o en pols, mentre que per a les pells seques són preferibles les textures cremoses. L’efecte és molt natural i sucós, sense necessitat de brillar amb partícules de llum.

9. No et passis amb l’il·luminador: crea addicció! Il·lumina sempre les zones del rostre que vulguis ressaltar i juga amb les pols de sol per crear diferents volums.

10. Il·luminar parts del cos. Sobretot a l’estiu, quan deixem al descobert més centímetres de pell, pots aplicar tocs de llum a la zona de la clavícula i fins i tot a les espatlles per crear un look radiant.

 

bellezaactiva.com · AMIC

Deixa un comentari