37 anys d’història
La Clau és una revista de periodicitat quinzenal i de distribució gratuïta que existeix des de fa més de 37 anys —va sortir a la llum al març de 1984 i va ser un dels primers gratuïts que es va publicar a Catalunya—. Al llarg de tots aquests anys ha consolidat la seva popularitat, fins a convertir-se en un mitjà de comunicació de confiança que ofereix la garantia d’arribar a la majoria de les famílies del baix Maresme.  
La publicació més llegida
Tant la llarga trajectòria de la revista, com la difusió, la distribució i el contingut que ofereix han posicionat La Clau com la publicació més llegida als pobles del Maresme.
21.000 exemplars auditats per la OJD- PGD
La tirada, controlada per la OJD – PGD, audita més de 21.000 exemplars quinzenals que es distribueixen a les ciutats de Mataró i Badalona a més de les poblacions d’Alella, Arenys de Mar, Argentona, Badalona, Cabrera, Cabrils, Caldes d’Estrac, Dosrius, el Masnou, Llavaneres, Mataró, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.
+ de 1.000 punts de distribució
Els lectors poden trobar còmodament La Clau en més de 1.000 punts. Indrets tan a l’abast dels lectors com són forns i pastisseries, mercats municipals, ajuntaments i associacions, centres d’estètica, gimnasos, farmàcies, bars i restaurants, gasolineres, supermercats, etc.
Seccions fixes
Apostant cada cop més per la qualitat i diversitat de continguts, les seccions fixes que recull la revista són: L’agenda, Maresme info (notícies), El cine, Entreteniments, La claueta (secció infantil), Bellesa i salut, Creixement personal, En concert (per als lectors més joves), Secció immobiliària, i entrevistes, a més dels anuncis per paraules i un apartat de cuina i restaurants. Amb totes aquestes seccions, La Clau vol satisfer els gustos i els interessos d’un ventall ampli de la població.
Especials
Durant l’any dediquem algunes de les publicacions a un sector en especial com poden ser l’alimentació i la restauració, la llar, l’esport, el motor, l’ensenyament, els nuvis, la salut i la bellesa... En aquestes revistes hi ha publireportatges, articles i entrevistes a personatges rellevants del sector.
Laclau.cat
Fa + de 15 anys que La Clau posa a disposició dels lectors i els anunciants el web laclaudigital.cat, lacaludigital.com i laclau.cat, que cada dia actualitza el contingut amb l’objectiu d’oferir un portal dinàmic que s’identifiqui amb la revista.  

Comparteix
La Clau Núm. 1523