38 ANYS D’HISTÒRIA

La Clau és una revista de periodicitat quinzenal i de distribució gratuïta que existeix des de fa 38 anys —va ser un dels primers gratuïts que es va publicar a Catalunya—. Al llarg de tots aquests anys ha consolidat la seva popularitat, fins a convertir-se en un mitjà de comunicació de confiança que ofereix la garantia d’arribar a la majoria de les famílies del baix Maresme. La Clau és membre de l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació).

LA PUBLICACIÓ MÉS LLEGIDA

Tant la llarga trajectòria de la revista, com la difusió, la distribució i el contingut que ofereix han posicionat La Clau com la publicació més llegida als pobles del Maresme. Segons les últimes dades de l’EGM-Baròmetre, té una audiència mitjana de més de 48.000 lectors per revista publicada.

20.000 EXEMPLARS AUDITATS

La revista compta amb una àmplia difusió: un total de 22.000 exemplars per cada número publicat que es distribueixen a les poblacions d’Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Badalona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, El Masnou, Mataró, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

MÉS DE 1.000 PUNTS DE DISTRIBUCIÓ

Els lectors poden trobar còmodament La Clau en més de 1.000 punts. Indrets tan a l’abast dels lectors com són forns i pastisseries, mercats municipals, ajuntaments i associacions, centres d’estètica, gimnasos, farmàcies, bars i restaurants, gasolineres, supermercats, etc.

SECCIONS FIXES

Apostant cada cop més per la qualitat i diversitat de continguts, les seccions fixes que recull la revista són: L’agenda, Notícies, Creixement personal, El cine, Entreteniments, Bellesa i salut, Motor, Immobiliària, i entrevistes, a més dels anuncis per paraules i un apartat de cuina. Amb totes aquestes seccions, La Clau vol satisfer els gustos i els interessos d’un ventall ampli de la població.

ESPECIALS

Durant l’any dediquem algunes de les publicacions a un sector en especial com poden ser l’alimentació i la restauració, la llar, l’esport, el motor, els nuvis, la salut i la bellesa... En aquestes revistes hi ha publireportatges, articles i entrevistes a personatges rellevants del sector

LACLAU.CAT

Fa + de 15 anys que La Clau posa a disposició dels lectors i els anunciants el web laclau.cat, que cada dia actualitza el contingut amb l’objectiu d’oferir un portal dinàmic que s’identifiqui amb la revista. La Clau C/ Maria Vidal, 93. 08340 Vilassar de Mar, Barcelona 937 500 312 608 860 310 laclau@laclau.cat

Comparteix
La Clau Núm. 1563