Publicat el 05/10/2020

El Teatre Auditori presenta aquesta obra de circ innovadora i premiada com a Millor Espectacle de Teatre de Gran Format i Millor Espai Sonor al Festival FETEN 2019

La producció de Teatro Escalante Yolo, creada per la companyia Lucas Escobedo, és la gran aposta del cap de setmana al Teatre Auditori de Granollers.
Una obra de circ sorprenent i per a totes les edats que tindrà lloc diumenge 11 d’octubre, a les 18 h, i per la qual encara queden entrades disponibles.
Interpretada per un grup d’artistes valencians amb sòlides trajectòries en el circ, el teatre i la música i amb un perfil pedagògic destacat, Yolo és l’acrònim de You Only Live Onze (només es viu una vegada), un espectacle de circ contemporani innovador que celebra la vida amb acrobàcies, malabarismes i llançaments impossibles al ritme de la música i les cançons en directe. Un espectacle total, amb barreja de diverses disciplines, que no deixarà indiferent a grans ni petits.

Un espectacle multipremiat
Yolo va ser premiat al 2019 amb el premi a Millor Espectacle de Gran Format i el premi a Millor Espai Sonor en el festival FETEN 2019, a més de proclamar-se com el Millor espectacle de circ en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2019.
Un espectacle ple d’energia, força i ritme, amb música en directe i l’exercici de les diferents disciplines circenses que es relacionen dins d’una partitura perfecte que li acaba donant coherència. Yolo ens explica les dificultats i les possibilitats de l’esforç i l’abandó, de la por i l’atreviment, de la derrota i el triomf, de l’individualisme i la col·lectivitat.
Salts arriscats, llançaments impossibles, vols infinits, música trepidant i en directe… són només alguns dels ingredients que l’espectador, sens dubte, no podrà oblidar. Una proposta arriscada i única que marca la diferencia en l’exploració de nous llenguatges.
YOLO és un cant a la vida a través del circ, un crit de lluita que surt des del més profund per omplir l’escenari i el pati de butaques d’il·lusió, és una porta per ajudar-nos a construir els nostres somnis, un espectacle que vol ser una revolució per als espectadors
Dia: Diumenge 11 d’octubre
Hora: 18:00 h
Durada:  70 minuts
Preu: 12 € adults i 6 € menys de 16 anys

Abonaments
3-4 espectacles: 9,60€
5-7 espectacles: 9€
+8 espectacles: 8,40€
Més informació i venda d’entrades:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3191-yolo.html
Teatre Auditori de Granollers, Torras i Bages, 50 – Tel. 93 840 51 21 – web: https://www.teatreauditoridegranollers.cat

Deixa un comentari