Publicat el 10/08/2017

Fira d’Artesans, exhibició de rescat aquàtic caní, Havaneres… i més activitats relacionades amb el mar.

Aquest agost Sant Pol arriba a la 15a FIRAMAR i com qui no diu res a la 9a edició del Concurs de composició d’Havaneres de Catalunya Vila de Sant Pol de Mar, un concurs que està assolit i que any rere any ens sorprèn amb noves i fantàstiques cançons marineres

Divendres 18 d’agost. Nit de cant coral, Havaneres i cançó de Taverna.
A 2/4 de 10 del vespre a la plaça del Torrent Arrosser:
Cant Coral a càrrec de LA CORAL MONTPALAU de Pineda de Mar i LA CORAL SANT POL CANTA. Sota la direcció d’Emili Orrit.
A continuació HAVANERES i CANÇÓ DE TAVERNA amb L’EMPORDANET. Hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans freds i calents.

Dissabte 19 d’agost
– Subhasta pública de peix. A les 10 del matí a la platja de les Barques. Organitza: A Tot Drap amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Sant Pol de Mar. Memorial “Josep Roca”
– A les 12 del migdia a la platja de les Barques, Memorial ‘Josep Roca’. Acte d’homenatge en record de Josep Roca (1943-2017), pescador.
– Arribada i presentació de les barques dels pescadors de Sant Pol de Mar que estan al port d’Arenys de Mar i varada del Sant Pau. Organitza: A Tot Drap amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Sant Pol de Mar.
– Comença la Fira del Mar A les 12 del migdia a la platja de les Barques. Les parades es disposaran a la plaça del Torrent Arrosser i al llarg del Passeig de La Punta. Dissabte i diumenge des de les 12 del migdia fins al vespre.
– Veniu a conèixer el Sant Pol dels Pescadors, Visita guiada.
Sortida a les 6 de la tarda de la plaça de la Vila. Organitza: Regidoria de Turisme de l’Ajuntament amb la col·laboració d’A Tot Drap i la Confraria de Pescadors de Sant Pol de Mar. Inscripció prèvia a ofturisme@santpol.cat – – Tertúlia audiovisual “Els diferents tipus de pesca”
A les 7 de la tarda al Centre Cultural i d’Esbarjo. Projecció de fotografies del Sant Pol de Mar pescador sobre els seus diferents tipus de pesca, comentades pels seus protagonistes. Organitza: A Tot Drap amb la col·laboració de l’Arxiu Pere Sauleda i la Confraria de Pescadors de Sant Pol de Mar.
En acabar, anirem tots a la Casa dels Pescadors “El Tenyidor”, recentment restaurada, per veure l’espai, prendre un refrigeri i informar de diferents projectes en perspectiva a càrrec de la Confraria de Pescadors i A Tot Drap.
A 1/4 de 9 del vespre a la Casa de Pescadors. Organitza: A Tot Drap

15è Festival d’Havaneres de Sant Pol de Mar 9è Concurs de composició d’Havaneres de Catalunya “VILA DE SANT POL DE MAR”
A les 10 de la nit a la plaça de La Punta.
El recinte s’obrirà a les 9 del vespre. Preu: 7 € (inclou cadira i rom cremat) El públic assistent votarà a la mitja part pel premi popular. A la mitja part del Festival se servirà el tradicional Rom Cremat.
Grups participants:
. Peix Fregit
. Les Anxovetes
. Arjau 
 . Port Bo

Diumenge 20 d’agost
– Demostració de pesca amb artó A les 9 del matí a la platja de Morer.
Organitza: A Tot Drap amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Sant Pol de Mar i del Mamelló de Pineda de Mar.
– Sardinada Preu: 5 €. -A partir de les 10 del mat,í a la plaça del Torrent Arrosser.

-Exhibició de rescat aquàtic caní. A les 10 del matí a la platja de les Barques.
Sant Pol de Mar acollirà a l’únic grup de rescat aquàtic caní de Catalunya i podrem veure com aquests meravellosos gossos tenen dots innates per a la natació.
Amb la participació de Newywater-Rescat aquàtic caní de Catalunya, Creu Roja, Salvament Marítim, Protecció Civil de Catalunya, GEAS i MarSave – Vigilància i Socorrisme. Es finalitzarà amb un simulacre de salvament marítim amb l’helicòpter Helimer. Organitza: Ajuntament de Sant Pol de Mar.
– Vermut Popular Preu: 7 €. A partir de les 12 del migdia a la plaça del Torrent Arrosser.
–  “Bateigs de Mar ” Sortides amb patins i varada de les barques d’ATD per fer passejades amb grans i petits. Activitat condicionada a les condicions del mar i del vent.
– II Concurs de Pintura Infantil. Tema: “Sant Pol, les seves barques i el mar” Bases del concurs i exposició de les obres en l’estand d’ATD.
Lliurament dels premis al mateix estand a partir de les 8 de la tarda. Organitza: A Tot Drap amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar.
– Audició de sardanes a càrrec de Punt CAT Cobla . A les 7 de la tarda a la plaça de La Punta. Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar.

Deixa un comentari