Publicat el 27/06/2016

Cal recordar que l´atorgament d´aquesta distinció es va aprovar en el Ple del passat 19 de maig pels seus mèrits i valors en les seves diferents facetes, sobretot com a entrenador de futbol base de la UE Vilassar de Mar des dels anys 1960 fins al 2004, on va destacar com un extraordinari educador pels seus valors de respecte, amistat i dedicació als altres.

Com també informa el consistori, l´acte de lliurament de la medalla va tenir lloc a la sala cultural M. Roser Carrau, en l´entorn d´un acte molt emotiu que va començar amb la xerrada “Arquitectura i futbol”, de l´arquitecte Joan Tusell, autor del projecte de les obres del camp de futbol municipal que es va inaugurar al 1991, ara fa 25 anys i que també va ser un dels jugadors que van tenir en Xevi Ramon com a mestre. 
“Xevi contigo empezó todo”, va concloures el seu discurs, fent referència a la seva trajectòria professional com a arquitecte en el món esportiu que va començar primer amb el projecte del camp de futbol municipal de Vilassar de Mar i després amb el camp del RCD Espanyol.
L´acte va continuar amb els parlaments del president de la UE Vilassar de Mar, F. Xavier Ramon Maltas, conegut com a “Vevi” i fill d´en Xevi Ramon, que va explicar que enguany ha estat una temporada “històrica” pel club amb l´ascens de 7 equips, entre ells el primer equip que puja a 3a divisió. “Pare, gràcies per tot”, va ser la darrera de les frases d´en “Vevi”, que en el seu discurs va recordar que el primer que va fer quan li van proposar ser president de la UE Vilassar de Mar va ser preguntar-li l´opinió al seu pare.

Per la seva part, l´alcalde Damià del Clot va afirmar que “un poble que reconeix la tasca dels seus referents (parlant d´en Xevi Ramon) és un poble sa, agraït i amb memòria”, i també va recordar una de les frases mítiques que l´homenatjat sempre deia als seus jugadors: “Para, mira i passa”. Del Clot va ressaltat d´en Xevi Ramon la seva permanent capacitat de superació i la tasca de recerca i divulgació que ha fet per Vilassar de Mar. Per últim, l´homenatjat, el mateix Xevi Ramon, va pujar dalt l´escenari i es va dirigir a totes les persones assistents en un discurs breu i ple d´anècdotes de quan ell era jugador, que amb el seu particular sentit de l´humor va fer riure a tothom.

Deixa un comentari