Publicat el 28/02/2019

Les votacions es faran seguint el mateix sistema que amb els pressupostos participatius

El procés pel canvi de nom del carrer Dr. Modrego i la plaça Carlos Trias, aprovat en la moció del 22 de setembre de 2016 per unanimitat de tots els grups municipals, per eliminar la nomenclatura dedicada a personatges franquistes, feixistes i militaristes de la via pública, arriba a la seva fi.

El grup de treball format per membres del Consell Assessor de Cultura, un representant del carrer Dr. Modrego, un altre de la plaça Carlos Trias, i un membre de cada partit polític amb representació municipal, ha seleccionat 8 noms, 4 per al carrer Dr. Modrego i 4 per a la plaça Carlos Trias, incloent-ne un a proposta dels veïns afectats, per tal que siguin posats a votació popular.

Hi haurà vot telemàtic del 4 al 17 de març (abans de les 13 h) a través de l’APP Vilassar de Mar i vot presencial de l’11 al 16 de març a la Biblioteca Municipal. A més, el 17 de març, de 10 a 13 h, també es podrà votar presencialment a l’Ajuntament.
Té dret a vot tota la ciutadania major de 16 anys empadronada a Vilassar de Mar o que compleixin els 16 anys en el transcurs del mateix any de la votació.
Per votar caldrà seleccionar 1 nom per al carrer Dr. Modrego i 1 nom per a la plaça Carlos Trias.
Alhora, es farà la pregunta “Vols que la plaça de l’Ajuntament passi a dir-se plaça 1 d’octubre?” per respondre ‘Sí’ o ‘No’. Els resultats es coneixeran al llarg del 17 de març.
Proposta de noms a votació:
Plaça Carlos Trias
-Plaça Mestres d’aixa
-Plaça Les Boades
-Plaça 8 de Març
-Plaça del Barato (a proposta dels veïns)

Carrer Dr. Modrego
-Carrer Goyescas
-Carrer Maria Mercè Marçal
-Carrer de les Pageses
-Carrer de la Mar (a proposta dels veïns)

Podeu consultar la web: http://www.vilassardemar.cat/canvi-de-nom

Deixa un comentari