Publicat el 22/05/2015

La Regidoria de Joventut ha tornat a posar en marxa, per segon any consecutiu, el projecte “Pressupostos participatius-Ajuntament Jove”, amb els alumnes de 1r de batxillerat dels dos instituts, el Pere Ribot i el Vilatzara. Els propis joves han preparat, planificat i organitzat a través de diverses sessions de treball, diferents projectes que us presentem a continuació, als quals se’ls hi ha assignat un pressupost determinat dins el Pla Local de Joventut 2012-2016. L’Ajuntament es compromet a implementar les dues accions guanyadores.


Les votacions estan obertes a tothom, des d’avui i fins al 31 de maig, i s’han de fer des del web municipal https://vdm.typeform.com/to/NvxErV. Allà es descriuen les sis propostes que els joves han treballat. A més, el dia 28 de maig (18 h), a la sala de plens, els joves les presentaran públicament, en un acte obert a tothom. Els projectes guanyadors, un per cada institut, es faran públics el 3 de juny (13.30 h) a la sala de plens de l’Ajuntament i es podran conèixer també a través del web municipal www.vilassardemar.cat.
Projectes institut Vilatzara:
-Jo Bas&Fut: jornada plena d’esport i diversió. Amb concurs de dansa, tornejos de bàsquet i futbol.
https://www.youtube.com/watch?v=gy2bL6lUTYc
-Agimcana’t: una gimcana nocturna que començarà a la plaça Picasso. https://youtu.be/-SNnKPvuBYY
-Nit blanca: festa nocturna a la plaça Picasso, amb un DJ i una ruixada d’aigua per acabar la festa. https://www.youtube.com/watch?v=IEZBZyjoKKU
Projectes institut Pere Ribot:
-Nit de música: una nit de concerts a l´aire lliure amb els grups Un Gos Robant i Escapada i per finalitzar, un DJ posarà música de tot tipus.
-Tobogincana: 3 activitats al llarg del dia, al matí, activitats aquàtiques, a la tarda, gimcana i a la nit, Holi festival.
https://www.youtube.com/watch?v=70tXOSvqir8&feature=youtu.be
-VDM Esportiva: dia ple de tornejos esportius de bàsquet i de futbol sala. https://www.youtube.com/watch?v=ogqKwBUd_oE

Deixa un comentari