Publicat el 17/02/2020

La formació s’adreça a les persones que ja fan voluntariat hospitalari i a tots els cuidadors informals que puguin estar interessats en l’acció voluntària

El proper 4 de març l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella acollirà el primer cicle formatiu per formar voluntaris en cures pal·liatives a l’Alt Maresme. La formació va adreçada a les persones que ja fan voluntariat hospitalari i també als cuidadors informals que estiguin interessats en l’acció voluntària.
I és que en aquesta part del territori manquen voluntaris amb una formació tan específica perquè  puguin donar resposta als pacients que ho requereixen i que es troben ingressats al centre hospitalari de Calella o bé són al seu domicili.

Davant d’aquesta necessitat, professionals de l’Equip d’Atenció Psicosocial de la Fundació Hospital, amb el suport de l’Escola de Cuidadors del Programa d’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades, de l’Obra Social la Caixa, impartiran la formació, que consta d’un total de 9 sessions de dues hores cadascuna. A més, el curs està acreditat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions ja estan obertes i el cicle està acreditat pel Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

 

Deixa un comentari