Publicat el 06/11/2017

L’equipament ofereix visites teatralitzades per a famílies i escoles i la representació de l’espectacle de titelles Més enllà dels miralls

En motiu del 15è aniversari del Teatre Auditori de Granollers, l’equipament organitza visites guiades teatralitzades per a famílies i escoles. Un recorregut teatralitzat per només 3 € per conèixer les diferents parts del teatre i gaudir d’una representació de titelles basada en el conte “Més enllà dels miralls”. L’objectiu de la visita és acostar les arts escèniques i els fonaments més bàsics d’un equipament com el nostre.

La Filo, una costurera molt despistada, acompanyarà les famílies pel teatre i donarà a conèixer els diferents personatges que intervenen per a la realització d’un espectacle. Vestíbul, cafeteria, escenari, vestuaris o el pati de butaques són algunes de les zones que es visitaran.
La visita inclou també el fossar dels músics i a la part inferior del teatre, on es preparen els muntatges tècnics. També s’explica la història de la creació del teatre, es comenten les característiques tècniques de l’edifici i es donen a conèixer alguns dels espectacles que tenen lloc a l’auditori.

http://www.teatreauditoridegranollers.cat/teatre-auditori-de-granollers/visites-guiades/visites-guiades-escolars
Teatre Auditori de Granollers. Carrer de Torras i Bages, 50, – Tel: 938 40 51 21
Propera data de visites:
Dissabte, 11 de novembre de 2017

 

Deixa un comentari