Vilassar de Mar torna a rebre les tres Flors d'Honor de Viles Florides | La Clau -Revista gratuïta del Maresme Vilassar de Mar torna a rebre les tres Flors d'Honor de Viles Florides. Vilassar ha participat a totes les edicions de Viles Florides
Publicat el 05/10/2019

Vilassar de Mar ha participat a totes les edicions de Viles Florides, aconseguint en les dues primeres dues Flors d’Honor i a les sis següents, tres Flors d’Honor

 Viles Florides, certamen promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que atorga la Flor d’Honor a aquells municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds.

El jurat va tornar a destacar Vilassar de Mar amb les tres Flors d’Honor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà. El regidor de Medi Ambient i Espais Públics, Joan Roca, va recollir el guardó en l’acte del 27 de setembre a Lloret de Mar.

Vilassar de Mar ha participat a totes les edicions de Viles Florides, aconseguint en les dues primeres dues Flors d’Honor i a les sis següents, tres Flors d’Honor. En aquesta 8a edició, 13 municipis han estat reconeguts amb quatre Flors d’Honor, la màxima puntuació obtinguda fins ara –el jurat de Viles Florides pot puntuar amb fins a cinc Flors d’Honor; 53 amb tres Flors d’Honor; 57 amb dues Flors d’Honor i 10 amb una Flor d’Honor. La principal novetat de la gala de premis, celebrada a Lloret de Mar, va ser el lliurament de la Flor d’Or, un premi de nova creació per distingir el municipi que millor ha treballat el seu verd urbà durant el darrer any, independentment del número de flors. En aquesta primera edició, la Flor d’Or va recaure sobre la ciutat d’Olot.

 

Deixa un comentari