Publicat el 30/01/2015

 Aquest dilluns 2 de febrer la Diputació de Barcelona asfaltarà la calçada de la carretera de Cabrils, per la qual cosa el trànsit es veurà afectat en el tram comprés entre el pont de l’av. Carles III amb Lluís Companys fins al carrer Santa Maria
Afectacions al trànsit:
– A partir de les 08.00 h
: pas alternatiu a la carretera de Cabrils, entre l’av. del Progrés i l’av. Carles III, per instal·lació d’una banda reductora de velocitat.
– A partir de les 09.30 h: es tallarà la carretera de Cabrils (sentit N-II) a l´alçada de l´avinguda Carles III i fins el carrer Santa Maria. El trànsit serà desviat per Lluís Companys i Carles III. Aquest tall es preveu que duri fins l´endemà al matí.
– Durant la nit: està previst que es procedeixi a la pintura vial de la carretera, motiu pel qual restarà tancada fins al matí següent.
*El sentit ascendent de la carretera de Cabrils restarà obert al trànsit en tot moment  ja que l´asfaltat es farà per carrils separats (matí: costat Mataró i tarda: costat Barcelona). No obstant això, es preveuen talls puntuals a les cruïlles de Narcís Monturiol i carrer Colom.

Deixa un comentari