Publicat el 12/09/2016

Com a dades a destacar, durant el curs escolar 2016-2017 hi ha 8 línies de P3 a Vilassar de Mar, recuperant la que s’havia perdut el curs passat a l’escola Pérez Sala. Pel que fa a secundària, a 1r d’ESO enguany hi ha 9 línies, una més que aquest darrer curs, repartides de la següent forma: 6 a l’institut Vilatzara (dues més que les que tenia), i 3 al Pere Ribot.
En total uns 1.800 alumnes d’educació infantil i primària i 1.270 de secundària obligatòria i batxillerat han començat el nou curs a les escoles i instituts (escola els Alocs, Escola del Mar, escola Pérez Sala, escola Vaixell Burriac, escola La Presentació, institut Pere Ribot i institut Vilatzara).

D’altra banda, l’Escola Bressol Municipal, la Bressoleta, va començar les classes el passat 7 de setembre amb un total de 215 matriculats, amb totes les places de lactants plenes i poques places disponibles a la resta d’edats.

L’Escola Municipal d’Adults “Els Ametllers” començarà les classes el dia 19 de setembre i encara té places vacants per a alguns dels cursos que s’ofereixen. Per a més informació, el centre es troba al carrer Manuel de Falla, 1, tl. 93 759 36 94 (horari de tarda).

Deixa un comentari