Publicat el 25/02/2016

El 8 de març es faran visites guiades gratuïtes a la casa museu Carme Rovira, prèvia inscripció al correu aliersm@vilassardemar.cat o trucant al 937593639 per donar a conèixer el llegat d’aquest pintora naïf vilassarenca.

El 8 de març, a la tarda, Juan Bustamante proposa el taller “Reconeix-te aprenent a ser tu mateixa”, amb inscripcions a l’Escola Nàutica al tl. 937540500 o al c/e garciarl@vilassardemar.cat.

Viladona, l’associació de dones de Vilassar de Mar, dedica el cinefòrum del 9 març a la pel·lícula
-Clara Campoamor: la mujer olvidada-, de la directora Laura Mañá. Basada en fets reals, el film està ambientat en l’època de la República, quan la dona va aconseguir votar per primera vegada a Espanya. I el dia 18 de març és el dia triat per aquesta entitat per celebrar el Dia de la Dona amb un sopar i ball a l’Escola del Mar.

Exposicions
L’exposició  Quin temps tenim? L’organització de la vida quotidiana mostrarà fins al 21 de març a la Biblioteca les dificultats per harmonitzar la vida laboral, la personal i la familiar que han convertit la gestió del temps en una de les qüestions prioritàries per al benestar de les persones. 

D’altra banda, l’exposició de fotografies que el grup ‘Una mirada particular’ de Viladona realitza cada any amb motiu del Dia Internacional de la Dona enguany porta per títol Dones associatives i enguany posa cara a les dones del poble que treballen en associacions de forma voluntària. Es podrà visitar fins al al 24 d’abril a l’Espai Cultural can Bisa.

PROGRAMACIÓ:
8 març
10 i 11 h Visites guiades gratuïtes a la casa museu Carme Rovira, amb grups reduïts i inscripció prèvia. Inscripcions mitjançant c/e: aliersm@vilassardemar.cat o al tl. 937593639.

De 18.30 a 20.30 h Taller de Juan Bustamante: Reconeix-te aprenent a ser tu mateixa. Hi haurà servei de guarderia prèvia sol·licitud. Places limitades. Inscripcions a l’Escola Nàutica al tl. 937540500 o al c/e garciarl@vilassardemar.cat. Centre Social Mn. Josep M. Galbany

9 març
18 h Cinefòrum amb la pel·lícula Clara Campoamor: la mujer olvidada (2011), de la directora Laura Mañá. Basada en fets reals, està ambientada en l’època de la República, quan la dona va aconseguir votar per primera vegada a Espanya. Biblioteca Municipal E. Lluch. (Viladona)

18 març

21.30 h Sopar i ball en commemoració del Dia Internacional de la dona amb música en directe. Preus: 17 € sòcies i 20 € no sòcies. Reserves al tl. 678461999 o al correu: viladona@gmail.com. Escola del Mar. (Viladona)
*Del 7 a l’11 març Tallers d’igualtat a les escoles que ho sol·licitin. (Ajuntament)

Exposicions
Fins al 21 març

Quin temps tenim? L’organització de la vida quotidiana. Biblioteca Municipal E. Lluch. 

Fins al 24 abril
Dones associatives, exposició de fotografies del grup Una mirada particular, de Viladona.  Espai Cultural can Bisa.
Exposició bibliogràfica i/o guia de lectura sobre la dona En femení. Biblioteca Municipal E. Lluch

Deixa un comentari