Publicat el 10/09/2020

El 25 de setembre es donarà el tret de sortida a la 8a edició del Revela’T, Festival internacional de fotografia analògica de Vilassar de Dalt

Coincidint amb el 65è aniversari de l’exposició The Family of Man, comissariada per Edward Steichen, el Festival Internacional de fotografia analògica Revela’T pren aquesta emblemàtica exposició com a leitmotiv per a la seva vuitena edició.
El festival de fotografia analògica Revela’T escalfa motors per una edició excepcional, que tindrà lloc del 25 de setembre al 4 d’octubre.
La fotògrafa Cristina Garcia Rodero donarà el tret de sortida a més de 50 exposicions a Vilassar de Dalt i a un Off Revela’T que portarà el certamen des del Maresme a Barcelona, L’Hospitalet, Torroella de Montgrí, Cádiz i Eibar.
A més de García Rodero, Juan Manuel Castro Prieto, Luis Baylón, Txema Salvans, Víctor Clavijo, Adriana López Sanfeliu, Jose Ramón Bas, Joaquín Paredes i Sarah Seene, entre d’altres, visitaran el festival per presentar les seves obres i conversar amb el públic.

El cap de setmana que concentrarà la major part de les activitats i la fira comercial serà el del 25, 26 i 27 de setembre. Durant aquests dies també se celebrarà el mercat fotografic d’autors, tallers, activitats familiars i visites guiades.

Podeu consultar la programació detallada al web del festival: https://revela-t.cat/2020/ca/
Podeu comprar entrades anticipades clicant aquí:  https://revela-t.cat/2020/ca/entrades-i-butlletes/

 

Deixa un comentari