Publicat el 17/09/2020

Revela’T és un festival fotogràfic internacional que neix a Vilassar de Dalt el 2013 i es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània

El 2017 amplia la seva àrea d’influència a Barcelona, organitzant l’OFF Revela’T i el 2018 la primera edició d’hivern de l’Revela’T Winter Madrid. Aquest any ampliem l’OFF a diferents ciutats i esperem que segueixi creixent. Al 2019 vam fer una primera jornada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm que va girar al voltant de
l’«Fotollibre i altres formats» i aquest 2020 el tema comú serà «Art, Creativitat (i fotografia)»

Revela-T no vol renunciar a res, però advoca pels procediments fotogràfics que requereixen una mirada i un tempo més reposats, així com per compartir experiències, coneixements, i establir contacte i sinèrgies amb altres persones, institucions i projectes.

El lema d’aquest any és HUMANITY, A PORTRAIT OF THE PRESENT, coincidint amb el 65è aniversari de l’exposició The Family Of Man, comissariada per Edward Steichen, prenem aquesta icònica exposició com a leitmotiv per a la vuitena edició.
Una exposició que s’emmarca en els anys 50, una dècada convulsa amb grans fenòmens sociopolítics com la guerra freda, l’amenaça nuclear; la lluita contra la segregació racial als EUA i a Sud-àfrica; importants canvis polítics a l’Argentina i Cuba … Paral·lelament, es consolida l’anomenada Fotografia Humanista que pren com a eix vertebrador la persona, enaltint i posant en valor les seves qualitats, els seus valors, el seu esperit i la seva dignitat.

El cap de setmana que concentrarà la major part de les activitats i la fira comercial serà el del 25, 26 i 27 de setembre. Durant aquests dies també se celebrarà el mercat fotografic d’autors, tallers, activitats familiars i visites guiades.

Podeu consultar la programació detallada al web del festival: https://revela-t.cat/2020/ca/
Podeu comprar entrades anticipades clicant aquí:  https://revela-t.cat/2020/ca/entrades-i-butlletes/

Revela't 2020

Revela’t 2020

 

Deixa un comentari