Publicat el 04/03/2022

Del 7 al 10 de març, activitats ben diverses, en motiu del Dia de la Dona

 

 

El dilluns 7 de març començaran els actes de commemoració del 8 de març, Dia internacional de les Dones amb una mostra pels carrers del poble a càrrec dels centres educatius de Vilassar de Dalt.

La mateixa exposició es podrà visitar a la Biblioteca can Manyer del 7 al 26 d’abril.

Els dies 8 i 10 de març tindrà lloc ‘Dones que volen, poden i troben feina’, un taller per motivar a l’acció cap a l’objectiu laboral, apoderar a les dones per la recerca de feina.

El mateix 8 de març al migdia serà el moment de l’Acte institucional amb la lectura del manifest per part d’estudiants de secundària del municipi. La jornada acabarà amb la xerrada ‘Dona, gènere i salut a càrrec de Marta Vilanova-Vilà organitzada per Àgora Vilassar.

El dimecres 9 de març, el Pavelló de can Banús organitza dues activitats per a dones: country al matí i line dance a la tarda, mentre que la música l’hi posarà el grup Kirias amb una actuació a can Rafart el dijous 10 de març a les 11 del matí. La commemoració del 8M acabarà amb un taller de sabó el mateix dijous a la tarda a la Biblioteca can Manyer.

La commemoració també tindrà vida a les xarxes socials amb el concurs virtual ‘DONA’m respostes, Quizz 8M’ organitzat per l’Espai Jove.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari