Publicat el 14/08/2022

Es pot contribuir amb la reutilització i el reciclatge de tèxtil usat dipositant roba i calçat als contenidors de recollida del municipi

 

 

 

Vilassar de Mar contribueix a la reutilització i el reciclatge de roba i calçat a través de contenidors ubicats per tot el municipi. Des de 2012, l’Ajuntament de Vilassar de Mar i l’ONG Humana Fundación Pueblo para Pueblo mantenen un conveni de col·laboració per a la recollida selectiva de roba i calçat usat al municipi.

L’Ajuntament vol fomentar la recollida del residu tèxtil per reciclar-ho i reutilitzar-ho, i a la mateixa vegada poder reduir el volum de residus destinats a tractament finalista.
Segons el conveni signat amb Humana, l’Ajuntament de Vilassar de Mar disposa de vals gratuïts, per un import de 30 euros, per adquirir roba i calçats als establiments comercials de la Fundación Pueblo a Pueblo Humana.

Consulta on s’ubiquen els contenidors instal·lats al municipi fent clic al següent mapa i al web municipal a la pàgina d’aquest servei gestionat a través de Serveis Socials municipals.

Humana té instal·lats tres contenidors més de recollida mitjançant convenis privats, que s’ubiquen al carrer Maria Vidal 202, a la benzinera de la Carretera Nacional, Km. 639.5 i al supermercat de l’av. del Progrés, 31.

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari