Publicat el 11/07/2020

La regidoria de Turisme ha publicat un vídeo a les xarxes socials per promocionar Arenys de Mar com a destinació turística

“Visita’ns” és la crida i  el reclam de la campanya que té com eix principal un vídeo amb un ritme molt dinàmic d’imatges per presentar els atractius de la vila.
L’objectiu d’aquest vídeo (https://arenysdemar.cat/39204) és que s’escampi per les xarxes socials i que tothom col·labori en la seva distribució. S’ha presentat l’edició en català, però la campanya té tres versions lingüístiques més, en castellà, francès i anglès.

El format del vídeo és vertical, pensat per mòbil i pel consum a les xarxes socials. El conjunt d’imatges i missatges fa especial atenció al caràcter de vila marinera, d’acord amb la distinció d’Arenys de Mar en aquesta categoria que ha fet l’Agència Catalana de Turisme.
En aquesta mateixa línia es remarca tot el que ofereix la vila  en nàutica, gastronomia, bons serveis hotelers… El vídeo també inclou algunes imatges amb persones amb mascareta per visualitzar que hi ha consciència activa, en aquests moments postcovid-19

Visita Arenys
Aquesta campanya s’acompanya de la recent renovació del web VISITA ARENYS  (http://visitarenys.com/) de promoció turística que ha canviat la seva imatge i ampliat els seus continguts fent atenció detallada a l’agenda d’activitats pels visitants. El web és accessible en quatre llengües.
Des de la regidoria de Turisme es convida a tothom a compartir aquest vídeo a les xarxes socials entre les amistats que poden estar planificant les vacances i que es plantegin venir a Arenys com una bona destinació.
Les accions actives de promoció turística i de la vila es van considerar prioritàries a les actuacions del pla ReAcció20 per portar a terme mesures que ajudin a recuperar l’activitat econòmica.

 

Deixa un comentari