Publicat el 25/06/2019

El Fascurt arriba a la seva 17ª edició amb més de 800 curts inscrits, dels quals 30 han estat seleccionats per participar a concurs a les seccions de Ficció, Animació i Undercurt.

La fita tindrà lloc, com sempre, a la platja d’Ocata del Masnou, del 4 al 6 de Juliol, organitzada per l’entitat cultural AKONGA i amb el suport de l’Ajuntament del Masnou
Els curts seleccionats opten a uns premis amb una dotació econòmica de 1.500€ pel millor curtmetratge de Ficció, 700€ pel millor curtmetratge Undercurt, 800€ per al millor curtmetratge d’Animació i 500€ pel Premi del públic.
Però no només es podran veure aquest curts, ja que la programació es completa amb les seccions fora de competició com, El frikicurt, curt de tancament de les sessions de temàtica freak, Curts El Masnou, Curt Clàssic i també amb col.laboració del Festival Fantosfreak de Cerdanyola, del qual es projectarà un recull d’alguns dels curts més terrorífics d’aquest certamen.

Enguany, un grup de reconeguts actors ha protagonitzat l’espot d’aquesta edició. Abel Folk, Carme Pla, Miquel Sitjar, Eduard Farelo, Eva de Luis i Christian Guiriguet representen al món del cinema mentre que Elisenda Guiu fa d’abanderada dels guionistes en la nova producció del Fascurt: “El planter del cinema”.
Es pot veure espot: https://fascurt.cat/un-grup-dactors-reconeguts-protagonitza-lespot-del-fascurt-2019/

Paral·lelament hi haurà formació pels més petits amb el Fascurt Kids, amb els tallers sota inscripció prèvia, de doblatge, autoretrat digital i pixilació. Inscripcions:  https://fascurt.cat/obrim-inscripcions-pel-fascurt-kids/.

També hi haurà una taula rodona amb la temàtica cinema i teatre català amb perspectiva de gènere i una altra xerrada sobre el cinema de terror i perquè proliferen tant els festivals de terror. Una vegada finalitzades les projeccions de divendres i dissabte, les nits seran amenitzades per sessions de Dj’s

 

 

 

Deixa un comentari