Publicat el 07/07/2019

La patrulla de platges de la Policia Local d’Arenys de Mar i els agents cívics faran, conjuntament, una campanya informativa entre els pescadors per evitar l’abandonament d’hams i altres estris de pesca a la platja

Segons també informa el consistori de la localitat, la vigilància per evitar que hi hagi hams a les platges es farà durant tot l’estiu amb actuacions directes als pescadors que hi hagi a les platges d’Arenys. D’altra banda, per reforçar l’acció informativa s’ha imprès un full que es donarà directament als pescadors.

Els hams abandonats a la sorra són un perill per a les persones però de manera especial pels gossos i aus que se’ls poden empassar o clavar-se’ls a l’olorar-los o agafar-los si tenen restes de peix. Aquest perill s’adverteix als pescadors  que se’ls recorda que la platja és un espai públic compartit per moltes persones i tipologies d’usos. En cas d’evidència d’incompliment per part dels pescadors se’ls podrà multar.

L’art 6 de l’Ordenança municipal reguladora de les platges d’Arenys prohibeix la pesca amb canya des de la sorra a tota la franja costanera del terme municipal, entre les 8 del matí i les 10 de la nit, llevat dels casos de concursos o activitats degudament autoritzades.

Deixa un comentari