Publicat el 31/08/2018

La festa, finançada amb el Pressupost participatiu 2018, se celebrarà el 8 i 9 de setembre al parc de Can Rivière

El tram final de l’estiu arriba amb molta diversió i bon ambient amb la celebració del “Pausa’t Fest”, un nou format de vermuts creatius que planteja la fusió de música, art i gastronomia. Un espai de diversió, inspiració i bon ambient finançat amb el Pressupost participatiu 2018. El parc de Can Rivière s’adaptarà amb una estètica molt cuidada per oferir als visitants un espai d’oci, cultura i descobriment de noves tendències.

“Pausa’t Fest”, organitzat per la Regidoria de Cultura de Sant Andreu de Llavaneres en col·laboració amb Sozo Events, neix del desig del poble de tenir un esdeveniment cultural, divertit, creatiu, atrevit i per totes les edats.
El dissabte 8 i el diumenge 9 de setembre, de 12:00h a 00:00h, al parc de Can Rivière hi conviurà la música en directe km 0, la gastronomia dels food-trucks, els espectacles de petit format, el vermut de qualitat i les activitats culturals, entre d’altres.

El dissabte 1 de setembre al vespre es farà un anunci públic de l’esdeveniment amb una versió reduïda del que serà el “Pausa’t Fest”. Juntament amb el cicle de Cinema obert!, el projecte ha estat dotat amb 7.000 euros.

 

Deixa un comentari