Publicat el 12/02/2019

Els maresmencs My Wrong Pleasures, amb més de deu anys d’experiència i una carrera discogràfica amb quatre discos, arriben al Vermut Musical d’aquest diumenge

La banda omplirà el Parc de Cerdanyola de ritmes soul i rock del seu darrer disc “Fade to Black” a partir de les dotze del migdia. MWP es presentarà en format quartet amb Sito Serra, Xavier Parau, Juli Mareu i Nico Canet a la cita co-organitzada entre la Casa de la Música de Mataró i l’Associació de Veïns de Cerdanyola.
Coneixer el Vermut Musical
Un Vermut Musical és l’excusa perfecta per anar a prendre una birra amb els amics o a fer un vermut amb la família. I a més a mes, amb música!
Els Vermuts Musicals són una proposta de Casa de la Música de Mataró i de les Associacions de Veïns de la ciutat perquè gaudeixis dels migdies de diumenge i dels parcs de la ciutat amb una beguda, unes patates, unes olives i música de proximitat i qualitat.

Data: Diumenge 17 de febrer
Hora: 12.00 del migdia
Lloc: Parc de Cerdanyola
Preu: Gratuït

Pàgina web de CMM: https://www.casadelamusica.cat/ca/agenda-concerts/mataro/vermut-musical-amb-my-wrong-pleasures/_c:2236,_h:2/Esdeveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1974962712805728/

Deixa un comentari