Publicat el 20/01/2020

Demà, dimarts, se suspèn tota l’activitat escolar als centres arenyencs

Davant de la previsió que el temporal s’intensifiqui les properes hores, amb pluja i més vent, s’ha acordat suspendre l’activitat escolar a la vila durant la jornada de demà dimarts.
Aquesta suspensió afecta a tots els centres escolars, des de les dues escoles bressol, les escoles de primària Joan Maragall i Sinera, el centre de la Presentació i l’Institut Els Tres Turons. Els centres romandran tancats tota la jornada.

També és manté per demà la suspensió de l’activitat esportiva als diferents espais vinculats al complex esportiu del Fondo de les Creus i el Camp municipal d’esports Bernat Coll. En ambdues instal·lacions el vent ha provocat danys, en especial a les cobertes i tancaments de les pistes poliesportives i la piscina.
Aquest mateix matí els Serveis tècnics municipals han fet una primera inspecció als espais esportius afectats per fer, si fos possible, alguna reparació d’urgència, abans de que entri el temporal amb aigua.

Els clubs i entitats esportives ja han comunicat als seus equips que se suspenien avui i demà els entrenaments i altres activitats que haguessin de fer en aquests equipaments.

Altres serveis municipals també han suspès la seva activitat com és el cas del Centre Tallaferro i l’Espai Jove al Centre Cultural Calisay.

 

 

Deixa un comentari