Publicat el 24/02/2021

Es tracta de l’òpera Aïda, l’obra de teatre Els gossos, protagonitzada per Mercè Aránega, els concerts d’Ara Malikian i Suu i el concert El Magnificat de Bach amb les tres formacions residents del TAG

Comença la prevenda d’alguns espectacles de la nova programació abril-juny 2021 del TAG, amb els que es dona tret de sortida a la nova temporada, que començarà oficialment el 12 de març.

Dissabte 3 d’abril a les 20 h (Sala Gran); Arriba Els gossos, una comèdia tràgica protagonitzada per Merçè Arànega, una reconeguda actriu catalana a qui hem pogut veure al teatre, la televisió i el cinema, amb projectes tant coneguts com El cor de la ciutat, Gran Nord o Estació d’enllaç.
Aquesta obra mostra els secrets d’una família convencional, en la que a partir d’una celebració es destapa un laberint de secrets completament enterrats.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3326-els-gossos.html

Diumenge 11 d’abril a les 17,30 h (Sala Gran); Suu presenta el seu segon àlbum Ventura, tot un èxit professional i personal, si tenim en compte que durant aquest complicat 2020 l’artista ha sabut demostrat la seva versatilitat i el seu talent, adaptant-se a les noves circumstàncies socials i sanitàries, oferint una proposta musical dolça i embolcallada per les notes de l’ukelele que ha captivat a tothom.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3324-suu.html

Diumenge 18 d’abril a les 17,30 h (Sala Gran); Concert familiar de Bach, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Granollers i David Puertas.
Un espectacle musical per tota la família per sentir de ben a prop el talent dels cors residents.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3328-concert-familiar-de-bach.html

Diumenge 18 d’abril a les 19 h (Sala Gran); El Magnificat de Bach, un concert a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Granollers, el Cor de Cambra de Granollers i el Cor Jove Amics de la Unió i dirigits per Edmon Colomer.
Una proposta musical molt potent, en la que es podrà gaudir de Coronation Anthems de Händel i del Magnificat de J.S. Bach BWV 243.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3327-el-magnificat-de-bach.html

Diumenge 9 de maig a les 17 h i a les 20 h (Sala Gran); Ara Malikian presenta Le Petit Garage, el nou àlbum del violinista, que fa un recorregut pels garatges de les grans ciutats que han deixat petjada en el seu estil y en el seu cor, al llarg de tota la seva carrera artística. Un àlbum ple de composicions pròpies, molt íntimes i personals, en què han participat artistes nacionals i internacionals com Bunbury, Andrés Calamaro o Kase O.
Ara Malikian es un violinista espanyol amb ascendència armènia i d’origen libanès que ha gravat més de 40 discos i ha creat la seva pròpia orquestra, participant en una infinitat d’espectacles. Ara arriba al TAG per presentar el seu darrer àlbum, amb l’acompanyament de l’Ivan “Melón” Lewis al piano, per tal de recórrer cada una de les cançons d’aquest nou disc.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3325-ara-malikian.html

Diumenge 16 de maig a les 18 h (Sala Gran); Aïda, una de les òperes més reconegudes arriba al TAG a càrrec de l’Associació d’Amics de L’Òpera de Sabadell, presentant aquest gran clàssic de Giuseppe Verdi. Un espectacle que es divideix en quatre actes i que se situa a l’antic Egipte dels faraons durant una campanya militar dels egipcis contra els etíops. Es narra una història d’amor tortuosa entre Radamès, un cap militar egipci, i Aïda, la princesa etíop, qui ha estat capturada en plena guerra i convertida en esclava.
Més informació sobr l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3319-aida.html

Deixa un comentari