Publicat el 21/01/2014

Aquest any 2014 comença amb novetats importants per la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies. Des de la posada  en marxa de la televisió municipal per internet, les millores han estat constants. 
La novetat més important es posarà en marxa el mes de febrer i millorarà notablement el servei de televisió municipal. Es tracta de la migració dels continguts audiovisuals de VdM’TV (
http://tv.vilassademar.cat) a la plataforma professional de Vimeo, un dels serveis de referència en el sector de vídeos online, que permetrà més compatibilitat i accessibilitat, alhora que suposarà una reducció de despeses. En aquest sentit, cal destacar que la nova pàgina de VdM’TV serà  accessible des de qualsevol dispositiu: mòbil, tablet o smartphone, ja siguin Android, iOS, Windows Phone o Apple TV, entre d´altres.
Un dels altres punts de millora de la TV municipal per Internet gràcies a la nova plataforma serà la qualitat, ja que la visualització dels vídeos serà en HD real, fins als 1080p. Alhora, l’accés a la televisió municipal es podrà fer també des dels aparells de televisió Smart TV, cada vegada més presents a les llars.


Vilassar de Mar sempre ha estat pionera en l´àmbit de les noves tecnologies i ara fa un pas endavant amb la programació televisiva, ja que amb l’accés a Vimeo Pro els continguts es podran veure, comentar i compartir directament a través de la majoria de xarxes socials com ara Twitter, Facebook o LinkedIn. Tanmateix, l’usuari podrà compartir els vídeos a la seva pròpia pàgina web o blog de manera fàcil i accessible.
D´altra banda, la televisió municipal també renova la seva imatge gràfica, amb una línia més minimalista i moderna i una tipografia més fina, mantenint el blau fosc com a color principal. També es potencia la informació proximitat dels continguts amb el nou eslògan “A prop teu”.
Des de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies sempre s’ha apostat per la proximitat de tots els mitjans municipals com a eix central de les seves programacions. Per a aquesta nova etapa també es preparen nous programes que s’estrenaran al llarg del primer semestre, al mateix temps que es treballa per consolidar la programació habitual de la televisió: l’actualitat, la tertúlia política bimensual i els programes d’entreteniment. Una programació que s´enregistra tant des del carrer, a prop de la gent, com des del plató, ubicat a les mateixes dependències que els estudis de Vilassar Ràdio, al C/Sant Pau 22.
Mentre es faci la migració a la nova plataforma, i per no deixar els vilatans sense servei, els usuaris hi podran accedir des de les dues adreces (
http://tv.vilassardemar.cat) i (http://vimeo.com/vilassardemar).

Deixa un comentari