Publicat el 25/07/2018

Espai Creatiu d’Art i Cultura Canviant,  Inspiració, Connexió i Celebració en Directe

El festival tindrà lloc el dissabte 28 de juliol a l’Espai Cultural de Can Bisa (C. Montserrat, 8) de Vilassar de Mar. Una trobada de talents, on nodrir-se de art i creativitat: Fotografia, Art, Disseny, Il.lustració, Pintura, Escultura,Moda, Joieria, Decoració i Gastronomia. S’obren portes a les 18 hores.
El visitant tindrà l’oportunitat de conèixer i adquirir els treballs, directament del propi artista i / o dissenyador. Conèixer més el seu procés creatiu i descobrir en primera persona el que s’amaga darrere de cada creació.

Activitats:
– 17: 30h. En plaça de l’Església i pel carrer Rector Bactrina.
ALVARO DELOGOS cia,. Equilibrista de molta corda. Espectacle de participació directa amb el públic, improvisació, humor i tècnica de circ per fer-nos riure i gaudir en pla familiar. (El públic es concentren en aquest punt per després seguir la visita a Vidmar Festival, a Can Bisa per carrer Rector Bartrina)
– 19: 30h. La ballarina i improvisadora Lidia Moraño “Límit”. Intervenció de música i dansa.
– 20h. Actuació en directe de Mar Gabarre, arpista, cantant i artista multidisciplinari ha alliberat les cordes de la seva arpa i s’ha llançat a barrejar la seva música amb sintetitzadors, loop stations i molts efectes. Especialista en arpa elèctrica, ha obert aquest nou camí amb les seves pròpies composicions per a arpa i veu i versions d’allò més excèntriques des Ella Fitzgerald fins a Chet Faker o Alt-J.
I en aquesta barreja de l’actual amb el vintage, la música de Mar, descrita per molts com “nu-soul experimental” o “flower-power progressiu” no deixa ningú indiferent, i ens s’embarca en un viatge de dolçor, sensualitat i atreviment potent al mateix temps que sensible i amb una posada en escena acurada i elegant

La cantant Laura Escobedo, acompanyada pel pianista Héctor Valls, presentarà una selecció de temes de Jazz. ¿Fins a quin punt som lliures per gaudir de l’art sense prejudicis ni gustos preconcebuts?
Treballarem el concepte d’escolta activa donant pas a un altre tipus de temes vocals elegits per a l’ocasió que ens transmetran les emocions presents en la música lírica, amb el duo la Lira de Clío format pel pianista Héctor Valls i la mezzosoprano Pauline Jaslet. Ens endinsaran en diferents històries i emocions Conduït per la psicòloga i coach Tamara Vilar.
– 22,30h. Tast de Poesia

-23h. Dj Charlie Trius molt conegut a Vilassar de Mar, ens oferirà una sessió de clàssics per elevar els sentits dels records amb la qual ballarem fins que les espelmes s’apaguin.
1h. Tancament de l’última edició de la temporada

Deixa un comentari