Publicat el 17/09/2014

La iniciativa, que promou el Consorci DO Alella, se celebra del 19 de setembre al 5 d’octubre a 18 municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès, i arriba a la seva cinquena edició sumant complicitats de promotors públics i privats amb la voluntat de donar a conèixer els vins de la DO i el patrimoni cultural, artístic i gastronòmic del territori.
Cellers, vinoteques, restaurants, hotels, espais i racons singulars del territori DO Alella i més enllà seran els escenaris de les propostes d’eno-oci d’aquest esdeveniment únic i singular que se celebra a 18 municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès.
Del 19 al 5 d’octubre, es remouran els nostres sentits i podrem experimentar noves sensacions a mans de grans professionals del món dels vins i la gastronomia com Joan Lluís Gómez, sommelier del Sant Pau de la Carme Ruscalleda; Montse Velasco, Nas d’Or 2011 i sommelier de La Cuina del Guinardó; i Ada Parellada, xef del restaurant Semproniana.
L’oferta és molt variada. El programa inclou 72 activitats que es desenvoluparan en espais públics i privats entre els quals es poden trobar tastos de vins i maridatges, sortides, visites a cellers, passejades en poni, xerrades, concerts, lectures literàries, cinema, ioga, màgia, concursos de cuina i fotografia, activitats infantils i familiars, exposicions, tallers, propostes artístiques, entre d’altres esdeveniments.
Enguany,  la Setmana del Vi tindrà presència a 18 localitats del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès: Alella, Argentona, Barcelona, El Masnou, Llinars del Vallès, Martorelles, Mataró, Montornès del Vallès, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.
La V Setmana del Vi DO Alella arrenca el 19 de setembre a les 19h amb el tast de vins i la xerrada inaugural “La DO Alella i els seus reptes de futur” que oferirà Joaquim Batlle, president del Consell Regulador de la DO Alella i propietari del celler tianenc que porta el seu nom, a la sala Àmbit Cultural del Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona.
Andreu Francisco, president del Consorci DO Alella i alcalde d’Alella, destaca la qualitat de les propostes i l’àmplia i variada oferta d’un programa en el qual “tothom podrà trobar alguna activitat que encaixi per poder fer-la amb la parella, la família o els amics”. També remarca el fet que, en els seus cinc anys d’història, la Setmana del Vi DO Alella s’ha consolidat com un esdeveniment de referència dins del territori, engrescant al sector privat, sense el qual no seria possible assolir els nivells de qualitat i la quantitat de propostes que ofereix el programa.    
El programa complet es pot consultar a: 
www.doalella.cat

Deixa un comentari