Publicat el 05/12/2017

Les esperades activitats de sempre juntament amb noves opcions faran que la zona comercial de Mataró estigui contínuament dinamitzada

La Unió de Botiguers de Mataró enguany ja té a punt les activitats nadalenques perquè comprar a Mataró sigui més que una acció merament comercial i es converteixi en una experiència de compra.

El Parc d’Atraccions Infantils, ubicat a La Rambla, farà contents als més petits fins el 14 de gener.

També pels petits de la casa, el Tió Gegant Solidari els espera el proper 22 de desembre a partir de les 18h a la Riera, cantonada amb carrer d’Argentona. Aquest tió solidari, organitzant juntament amb Càritas, oferirà a la canalla regals d’establiments associats a la UBM.

Mentre els més grans fan les compres oportunes pels preparatius nadalencs i de Reis, entre el 23 de desembre i el 7 de gener (excepte els festius) els menuts podran gaudir a la Ludoteca, l’espai de Jocs, Tallers i Contes que la UBM ha preparat a CUT & FUN  del carrer de Sant Cugat 2, a la plaça de Cuba entre les 10:30h i 13:30h i de 17:30h a 20:30h.

Pels que esperen el Pare Noel, el dia 23 de desembre a partir de les 17:00h, el mateix Pare Noel, preparat per portar els regals als nens i nenes de Mataró, estarà als entorns de la plaça de Cuba on, juntament amb animació infantil, atendrà les peticions dels més petits.

La UBM, juntament amb l’Associació de veïns del Centre, organitzen l’Animació Infantil del Missatger Reial a La Rambla on s’hi faran tot tipus d’activitats per tots aquells que visitin el Missatger Reial els dies 2, 3 i 4 de gener (dia 2 a la tarda, 3 i 4 matí i tarda).

 Els més grans també podran gaudir de les activitats organitzades per la UBM doncs per a tota la família s’han preparat actuacions musicals els dissabtes 9, 16 i 23 de desembre, a carrers comercials de Mataró, amb el grup RAT PACK, tribut a Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr que interpretaran temes dels anys 50 i 60 i de l’època daurada de Hollywood amb un toc d’humor: un espectacle únic al sud d’Europa.

Pels més tradicionals, enguany també s’organitza el Tastet d’Escudella de Nadal el dissabte 16 de desembre a la plaça Gran, on a partir de les 12:00h, després de dues hores de preparatius, l’escudella popular pels clients de les botigues associades a la UBM estarà llesta.

A banda d’aquestes activitats, la UBM recorda que els festius 3, 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre  són d’obertura comercial i que els dies 24 de desembre i 5 de gener els comerços estaran oberts al migdia.

Algunes d’aquestes activitats es portaran a terme gràcies a diversos patrocinadors: Udana Clínica Dental patrocina el Parc d’Atraccions Infantils; Veritas patrocina la Ludoteca i ISSA el Tió Gegant Solidari.

Deixa un comentari