Publicat el 19/09/2016

A quarts de 9 del matí del passat diumenge 18 de setembre es va produir una explosió a un pis de la Gran Via de Lluís Companys, 196, de Premià de Mar.

L’explosió,  les causes de la qual encara es desconeixen al tancament d’aquesta edició, va afectar un habitatge del segon pis en un edifici de set plantes, amb tres pisos per planta,  i també parcialment un segon habitatge del mateix bloc de pisos. Segons també va informar l’Ajuntament, per precaució es van desallotjar els pisos del bloc on hi va haver l’explosió i els dos blocs contigus.

Al lloc dels fets es van adreçar els Bombers de la Generalitat, Mossos d’esquadra, Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la policia local.

Segons les darreres dades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), hi havia una víctima mortal i 17 persones ferides, de les quals 2 eren de caràcter greu i 1 molt greu. 8  de les persones ferides es van donar d´alta ‘in situ’.

També es va determinar que les persones desallotjades dels dos blocs contigus a l’edifici afectat poguessin entrar als seus habitatges per recollir les seves pertinences (excepte els pisos de la façana més propera a l’explosió). I al llarg de la tarda dels fets s’esperava que part de les famílies que viuen a aquests dos blocs poguessin tornar als seus habitatges.

 

L’Ajuntament de Premià de Mar va prestar assistència a les persones afectades i va habilitar al Pavelló Municipal d’Esports un dispositiu per atendre-les  amb servei d’atenció psicològica, menjar i llits. L´Ajuntament també va decretat 3 dies de dol. LC

Deixa un comentari