Publicat el 27/04/2019

Espais de Poesia va arrencar el passat 27 d’abril a les 20h a Can Manyé amb l’espectacle Els benaurats, a càrrec de Xavi Lloses, el Quartet Brossa i els audiovisuals d’Àlex Pallí. La segona cita també serà a Can Manyé el 3 de maig, amb la inauguració de l’exposició ‘Inventari de Latung La La’, de David Ymbernon

El programa inclou una desena de propostes de diferents formats i escenaris: com ara un itinerari poètic a Caldes d’Estrac, la Primera trobada d’editorials del Maresme a Can Patatina, presentacions de llibres, recitals, club de lectura, poetada jove, espectacles i lliurament de premis de la fase local de la Mostra Literària del Maresme.

Més d’una vintena de poetes seran presents als Espais de Poesia ja sigui amb la seva pròpia veu o amb la seva obra. Joan M. Batllori, Josep Pedrals, Miguel Àngel Marin, Xavi Lloses, Cristina Manrique, Andíi Anotnovski, Anna Maluquer, Albert Calls, Rosa Sabater, Josefa Contijoch, Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Caterina Riba, Bàssem an-Nabrís, Methkal Khalawi, Kaissa Ould-Braham, David Fernández, Raquel Santanera, Oriol Sauleda, Pau Vallvé, Salvador Giralt, Marc Egea, Jordi Rallo, Montse Serra i Eduard Miró són alguns dels noms propis que deixaran la seva empremta a la cita poètica d’Alella.

Trobada d’editorials del Maresme

Dissabte 4 de maig, a les 18h, l’espai de Can Patatina serà el marc d’una  Trobada amb les editorials del Maresme. Hi haurà venda de llibres i es faran diversos actes com un col·loqui amb els editors, presentacions d’obres dels diversos segells i el recital ‘Alella diu Poetes del Maresme’.

Es pot consultar el programa d’activitats complet d’Espais de Poesia a: www.alella.cat

Deixa un comentari