Publicat el 09/03/2016

 

L’alcalde de Mataró, David Bote, va presidir l’acte de presentació de la campanya ‘Mou-te amb cor’. L’acte va tenir lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament el passat 2 de març i va comptar amb l’assistència del regidor d’Esports, Josep M. Font, i membres de les entitats participants en el projecte. Núria Fusté, representant de la Fundació Esclerosi Múltiple, va intervenir a l´acte en nom de totes les entitats que formen part de la iniciativa ‘Mou-te amb cor’ és una iniciativa de l’Ajuntament que recull les activitats esportives organitzades per clubs i entitats mataronines del món de l’esport que tenen com a comú denominador la solidaritat. L’objectiu és fer visibles i donar a conèixer la gran quantitat d’activitats esportives obertes a tothom destinades a una causa solidària amb la finalitat d’impulsar-ne la participació.

En aquest sentit, s’ha dissenyat un calendari esportiu en el qual s’aglutinen les curses, marxes, caminades, jornades o torneigs amb el dia que tenen lloc, el nom de l’organitzador i la causa a la qual es destinen els diners recollits. El calendari és en format butxaca per tenir-lo sempre a mà. A més, a la pàgina web de l’Ajuntament s’ha habilitat un espai en el qual també hi ha tota la informació de les curses programades de l’any.

El calendari de 2016 està format per 13 actes esportius solidaris de diferents disciplines: futbol, hoquei, natació, bicicleta, córrer i fins i tot caminar.

Deixa un comentari