Publicat el 21/10/2020

És previst que les obres de construcció de la nova guingueta, ubicada a la zona superior dels jocs infantils del parc de Vallmora, finalitzi aquesta mateixa setmana

La nova instal·lació té dos espais diferenciats, el quiosc bar amb la cuina, el magatzem i els lavabos, i un magatzem annex municipal que donarà servei a totes les activitats que es vulguin fer per dinamitzar l’espai.
El mòdul, de 50 m², oferirà un valor afegit a les persones que fins ara gaudeixen del parc per passejar, jugar o fer exercici, que podran tenir un lloc on prendre alguna cosa mentre gaudeixen d’aquest entorn natural.
La guingueta és a tocar de la zona d’esbarjo infantil (molt a prop d’on es troba la tirolina), fet que permetrà que els adults puguin estar relativament a prop dels infants mentre aquests passen una bona estona als diferents jocs amb què compta el parc.
Amb tot, caldrà esperar a les mesures vigents per fer front a la COVID-19 en el moment de la seva obertura, que es preveu per a la propera primavera, un cop s’hagi fet la corresponent licitació.
El cost d’aquest projecte és de prop de 120.500 euros i el duu a terme l’empresa Microarquitectura, SL.

L’alcalde, Jaume Oliveras; el regidor d’Urbanisme i Obres, Ricard Plana, i la regidora de Manteniment, Sílvia Folch, van visitar les obres el passat 16 d’octubre.

Deixa un comentari