Publicat el 01/09/2015

Com apunten els organitzadors, enguany el cartell presenta un total d´11 espectacles que es desenvoluparan a diferents espais de la vila: Can Doro, plaça de l’Església, terrassa de l’Església, Plaça Nova, La Sala i el pati de l’Escola Bernat de Riudemeia. El primer espectacle serà dissabte 3 d’octubre a les 5 de la tarda i el darrer el diumenge 4 d´octubre a la una del migdia. Algunes de les propostes que es podran veure seran: Fadunito amb Ceci 3.0, Sim Salabim, Jam amb Glof, Leandre amb Iceberg, La Bella Tour, Toni Mira, Teatre Nu amb Mrs. Brownie, Las Polis i LP Mix.
Tots els espectacles del Festival seran d’accés gratuït, sense portes. La taquilla funcionarà de forma inversa: a l’acabament dels espectacles el públic podrà fer l´aportació econòmica que cregui adient. Els espectadors també podran omplir i dipositar la seva butlleta de votació que decidirà el premi Pom d’Or del públic al millor espectacle del Festival. Entre els participants a la votació se sortejarà un abonament a la temporada de teatre de La Sala d’Argentona.
D’altra banda, el Festival comptarà un any més amb la col·laboració d’Argentona Es Mou, associació que agrupa a part dels botiguers de la vila i que oferiran per segon any consecutiu la Fira “Fet a Argentona”. AEM instal·larà un mercat de productes de proximitat on tothom podrà dinar, sopar o senzillament fer un tast de productes de la ciutat.
El Festival Senseportes és una iniciativa popular que organitza l’Associació Senseportes i que compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona. Aquesta feina es fa de manera totalment altruista i tots els ciutadans estan convidats a participar com a voluntaris del Festival.

Deixa un comentari