Publicat el 16/07/2014

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Comissaria de Premià de Mar han iniciat una campanya de seguretat a les platges de la seva demarcació en el marc de la campanya d’estiu d’enguany. Les platges afectades serien les del Masnou, Montgat, Premià de Mar i Vilassar de Mar.
Aquesta campanya, amb el lema “Més prevenció i seguretat a la platja durant l’estiu” té com a objectiu principal la prevenció i amb aquesta finalitat s’ha augmentat el patrullatge dels agents de proximitat a la zona costanera del Maresme.
Els agents fan difusió de consells de seguretat mitjançant cartells i tríptics tant als turistes com als establiments i operadors turístics.
Es fa especial incís en tots aquells delictes i faltes que es produeixen amb motiu de la concurrència de banyistes i on els delinqüents aprofitarien el seu descuit, com són els furts o robatoris a interior de vehicle.
Les recomanacions que donen els policies són no portar objectes de valor a la platja, no deixar sols els objectes personals a la sorra, i no deixar objectes de valor a la vista dins del cotxes, entre d’altres.
També s’aprofita fomentar la relació amb el personal de salvament per tal de coordinar-se ràpidament i eficaçment en cas que hi hagi un servei d’emergència.

Deixa un comentari