Publicat el 20/11/2014

Les detencions es van realitzar a l’autopista quan els presumptes autors tornaven d’un viatge per Granada on compraven les substàncies per a després vendre-les a Sant Adrià del Besòs
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona en col·laboració amb efectius de la Unitat Operativa de Mobilitat han portat a terme una operació policial antidroga que s’ha saldat amb el desmantellament d’un important punt de venda d´haixix a Sant Adrià del Besòs i la detenció de quatre persones.
La investigació es va iniciar el passat mes d’octubre després que els mossos van recopilar diverses informacions segons les quals, al voltant del carrer Venus, hi havia un important i molt actiu punt de venda d´haixix.
La investigació posterior va permetre comprovar que un dels detinguts i cap del grup, es desplaçava cada dues o tres setmanes en un vehicle particular a la ciutat de Granada on, presumptament, comprava la droga. El viatge el feia acompanyat de dos homes que treballaven per a ell i es dedicaven a la distribució i venda de la substància estupefaent.
La venda la feia el cap del grup des del seu domicili o, en d´altres ocasions, tres dels seus venedors a peu de carrer, i que venien el haixix en petites dosis a consumidors habituals.
La investigació va arribar al seu punt culminant el passat deu de novembre quan els investigadors, amb la col·laboració d’efectius de la Unitat Operativa de Mobilitat i efectius de l’ARRO de la RPMS, van interceptar el vehicle del cap del grup quan tornava d’un dels seus viatges a la ciutat de Granada acompanyat per dos homes. El vehicle va ser aturat pels agents a l’AP7 a Martorell. A l’interior es van trobar 456 peces d´haixix d´uns deu grams cadascuna, el pes de les quals era de quatre quilograms i 670 grams.
Els tres ocupants del vehicle van ser detinguts. Un d’ells era el cap del grup i els altres dos eren els seus col·laboradors habituals. Els arrestats tenen edats compreses entre els 29 i 61 anys, són de nacionalitat espanyola, dos d’ells són veïns de Sant Adrià del Besòs i un de Montcada i Reixac. Se’ls imputa un delicte contra la salut pública en la seva vessant del tràfic de drogues
Un cop detinguts i continuant amb les gestions d’investigació, els agents van sol·licitar al Jutjat de guàrdia de Martorell l’entrada i perquisició a dos domicilis i a un local del carrer Venus i a una segona residència que el cap del grup tenia a la localitat de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallés Oriental).
Durant els escorcolls judicials als domicilis del carrer Venus, els agents van detenir un quart integrant del grup, un home de nacionalitat espanyola, amb domicili en un d’aquests immobles.
bitllets petits de 5, 10 o 20 euros. Part d´aquests diners es trobaven amagats a l´interior d´una taula de fusta i van ser detectats pels gossos de la Unitat Canina que també van participar en l’operatiu. També es van trobar petites dosis de marihuana ja preparades per la seva distribució; balances de precisió, bosses de plàstic per a dosis individuals de haixix, elements de tall i diversa documentació relacionada amb el fet delictiu investigat.
Els investigadors van intervenir dues escopetes d´aire comprimit i diversos aparells electrònics que podrien procedir de robatoris comesos pels consumidors i que utilitzaven com a moneda de canvi.
Els detinguts van passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció Núm. tres de Martorell, el passat 13 de novembre. El jutge va decretar l’ingrés a presó dels tres detinguts que s’havien fet en primera instància a l’autopista. El quart detingut va quedar en llibertat amb càrrecs.

Deixa un comentari