Publicat el 27/09/2020

Els alumnes d’una classe de l’escola Vaixell Burriac restaran en aïllament domiciliari fins al 6 d’octubre, després que un d’ells donés positiu per coronavirus

Els companys d’aquest positiu seran sotmesos a una prova PCR el proper dilluns. Independentment del resultat de les proves i seguint el protocol establert pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, els integrants d’aquesta classe romandran en aïllament domiciliari dues setmanes amb el mínim contacte possible amb els integrants de la seva família i sense contacte amb persones que no hi pertanyin. La resta de classes del Vaixell Burriac continuaran la seva activitat amb normalitat.
Cal recordar que, en el cas de escoles i instituts, el control dels casos positius i dels seus contactes estrets o grup estable de convivència (companys de classe, professors i personal dels centres) depèn del Departament de Vigilància Epidemiològica i no dels Centres d’Atenció Primària (CAP), com succeeix amb la resta de la població.

El protocol de Salut i Ensenyament estableix, així mateix, que aquest curs, abans d’anar a classe, l’alumnat ha d’assegurar-se de:
No tenir una temperatura superior a 37,5 º.
Dur la mascareta correctament posada.
No presentar cap del següents símptomes, si superen els sis anys: febre o febrícula, tos, dificultat per respirar, mal de coll, congestió nasal, vòmits o diarrees, mal de cap, malestar, dolor muscular o calfreds.

Un cop a l’escola, cal:
 Respectar la distància sanitària de seguretat (1,5 m. almenys).
Dur la mascareta correctament posada.
Rentar-se les mans amb freqüència.
Complir amb totes les mesures higièniques.

 

 

Deixa un comentari