Publicat el 12/10/2019

El Consorci de Promoció Enoturística de la DO Alella convida tothom a tastar el vi i descobrir el territori de la Denominació d’Origen Alella participant en les més de cinquanta activitats i experiències enoturístiques programades en la quarta edició del Vi+, els vins de la DO Alella.

Enguany participen en aquesta iniciativa una cinquantena d’agents públics i privats que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella. El programa, que va arrencar el passat 28 de setembre i acaba l’1 de novembre, inclou un gran ventall d’activitats per descobrir i assaborir la terra de la pansa blanca, fent parada a 25 municipis del territori DO Alella.  Aquesta iniciativa va néixer el 2016 amb l’objectiu de dinamitzar el territori de la DO Alella a través de la Ruta del Vi DO Alella i els seus atractius turístics. El programa inclou visites a cellers; tastos dirigits, menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; entre altres.

L’Ajuntament d’Alella proposa dues cites importants dins del programa del Vi +: les tardes i nits de la pansa blanca, amb tast de vins, accions artístiques i projecció d’un documental, els dies 18 i 19 d’octubre a Can Manyé; i el Rock&Wine programat el 26 d’octubre a Can Magarola.

Més informació a: www.enoturismedoalella.cat/vimes

Deixa un comentari