Publicat el 02/08/2022

Els Mossos han obert una investigació i tot apunta que ha estat una caiguda accidental pel camí de ronda

 

 

 

Un home de 28 anys i de nacionalitat estrangera ha mort aquest dimarts al matí des d’una alçada de més de 12 metres en un tram tancat del camí de ronda de Blanes (Selva).
Segons informa l’ajuntament en un comunicat, els equips d’emergències han rebut l’avís cap a les deu del matí quan un home ha alertat un socorrista perquè havia vist el cos d’una persona sobre uns rocalls al costat de Cala Bona. Policia Local, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i Bombers s’han desplaçat però ja no han pogut fer res per salvar-li la vida.
L’ajuntament exposa que aquesta part del camí de ronda acaba amb una tanca amb uns rètols que adverteixen que està prohibit saltar-la perquè és perillós.
Per circumstàncies que es desconeixen i que els Mossos estan investigant, el jove hauria accedit a aquesta part tancada per evitar accidents i hauria caigut pels rocalls que envolten el camí, situat entre uns 12 i uns 15 metres d’alçada.

Després de comprovar que la persona precipitada havia mort, els serveis d’emergències l’han tapat amb una manta a l’espera que les autoritats judicials autoritzessin l’aixecament del cadàver. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i tot apunta que ha estat una caiguda accidental.

Redació
Imatge i font: ACN Agència Catalana de Notícies

Deixa un comentari