Un arròs de xocolata i gambes guanya el tercer concurs d’arrossos de Festa Major de Vilassar de Dalt
La tercera edició del concurs d’arrossos va reunir una quinzena de participants que van voler demostrar novament les seves dots culinàries públicament. Tot i que el jurat va tenir feina per decidir-se, finalment el premi al millor plat va ser per un arròs a la xocolata amb gambes
A les 12 del migdia del passat diumenge 26 d’agost, els participants van començar a elaborar els seus arrossos a la plaça de la Vila sota la mirada del públic assistent. S’hi podien veure les paelles tradicionals marineres, de muntanya o de verdures, arrossos a la cassola amb diferents estils, arrossos de bolets, de guatlla i fins i tot a la xocolata, segons informa el consistori vilassarenc.
A les 2 de la tarda tots els arrossos havien d’estar llestos i el jurat a punt per tastar-los un per un i valorar-ne el gust. El jurat va valorar diferents aspectes abans de donar el veredicte final. El premi a la millor qualitat-preu va ser per un arròs de guatlla obra d’en Joan Enric Brugat i Jaume Pauig. El premi al més original va ser per un arròs amb mongetes del ganxet i botifarra d’en Toni Sala i en Salvador Martí. A falta de categories, el jurat va decidir afegir una menció especial per un arròs de conill amb bolets cuinat per en Pau Trubat, en Joan Guàrdia i l’Uri Galvany. Finalment, el veredicte va determinar que el premi al millor arròs del concurs havia de ser per un arròs de xocolata amb gambes cuinat per l’Aleix Dunyó i en Francesc Xiberta.