Publicat el 31/08/2018

La tercera edició del concurs d’arrossos va reunir una quinzena de participants que van voler demostrar novament les seves dots culinàries públicament. Tot i que el jurat va tenir feina per decidir-se, finalment el premi al millor plat va ser per un arròs a la xocolata amb gambes

A les 12 del migdia del passat diumenge 26 d’agost, els participants van començar a elaborar els seus arrossos a la plaça de la Vila sota la mirada del públic assistent. S’hi podien veure les paelles tradicionals marineres, de muntanya o de verdures, arrossos a la cassola amb diferents estils, arrossos de bolets, de guatlla i fins i tot a la xocolata, segons informa el consistori vilassarenc.

A les 2 de la tarda tots els arrossos havien d’estar llestos i el jurat a punt per tastar-los un per un i valorar-ne el gust. El jurat va valorar diferents aspectes abans de donar el veredicte final. El premi a la millor qualitat-preu va ser per un arròs de guatlla obra d’en Joan Enric Brugat i Jaume Pauig. El premi al més original va ser per un arròs amb mongetes del ganxet i botifarra d’en Toni Sala i en Salvador Martí. A falta de categories, el jurat va decidir afegir una menció especial per un arròs de conill amb bolets cuinat per en Pau Trubat, en Joan Guàrdia i l’Uri Galvany. Finalment, el veredicte va determinar que el premi al millor arròs del concurs havia de ser per un arròs de xocolata amb gambes cuinat per l’Aleix Dunyó i en Francesc Xiberta.

Deixa un comentari