Publicat el 11/01/2021

I també el concert familiar amb Carles Marigó, l’ humor satíric de la companyia Melancómica i una atractiva fusió de sardana i pop-rock-funk a càrrec de Santi Arisa i la Colla Creixent de Canet de Mar

Aquest cap de setmana es presenten quatre propostes ben diferents, tres d’elles tindran lloc al Teatre Auditori de Granollers i l’altre al Llevant Teatre.
. Divendres 15 de gener a les 18h (Sala Petita); La improvisació al piano, de Carles Marigó, és la primera proposta del cap de setmana i es tracta d’ un concert familiar, pedagògic i participatiu que forma part del cicle de música Carles Riera. Una trobada amb la música més creativa a partir de la improvisació en un concert ple de matisos i subtileses, on l’instrument estrella és el piano i les possibilitats de la seva polifonia.
En aquest concert, Carles Marigó ensenyarà al públic com improvisaven els pianistes del segles XIX, segons el que esperava el seu públic.
A les 19h, Marigó oferirà un recital de música (improvisada i escrita) a través del piano, on els espectadors podran gaudir de melodies populars, improvisacions i contes que seguiran les peticions del públic.
Carles Marigó va cursar els estudis superiors de piano a l’ESMUC i té un màster d’estudis avançats d’interpretació. És pianista, improvisador i clavecinista i aquest any ha guanyat el premi Cast@fiore 2020, organitzat pel digital de cultura Núvol.
Més informació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3290-la-improvisacio-al-piano.html

• Dissabte 16 de gener a les 20h (Sala Gran); Sopar amb batalla, l’última comèdia negra de Jordi Casanovas en què s’hi reflecteix el més hilarant i grotesc dels personatges.
La Cris i el Dani són una parella que s’estima molt i decideixen deixar la ciutat per anar a viure al camp. Quan acaben de comprar la casa conviden a sopar els seus amics, però als amics d’ella no els hi agrada en Dani i estan decidits a començar una autèntica guerra per evitar que la relació tingui futur.
Aquesta obra és l’última comèdia de Jordi Casanovas, que tenia previst la seva estrena al Teatre Borràs de Barcelona, però va quedar anul·lada per la pandèmia.
Més informació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3288-sopar-amb-batalla.html

• Divendres 15 de gener a les 20h i diumenge 17 de gener a les 19h (Llevant Teatre); Tindràs la oportunitat de gaudir d’un humor satíric gràcies a Elles, l’espectacle de la Companyia La Melancómica, en què un trio de dones molt guerreres arrenca les rialles del públic fent un bon repàs als clixés de gènere amb un humor molt sincer i directe.
A l’espectacle es parlarà de la regla, de depilació, del cos femení, de pornografia, d’autoestima i de tot un seguit de temes que encarà son tabú i que les protagonistes tractaran sense pèls a la llengua.
Més informació:  https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3076-elles.html

• Diumenge 17 de gener a les 19h (Sala Gran); Es presenta l’espectacle Sardanova, una fusió musical que combina la sardana amb el rock-pop-funk, per oferir-te un gènere musical diferent sense perdre l’esperit i l’encant d’aquesta dansa tradicional catalana.
Santi Arisa, membre del grup Lakatans i la Cobla Contemporània, serà el bateria en aquest espectacle musical i estarà acompanyat de l’espectacle de dansa en directe, per part de la Colla Creixent de Canet de Mar, la qual farà la seva pròpia interpretació d’aquesta fusió musical.
Sardanova representa una mirada innovadora que no perd l’arrel tradicional i que sap rellegir la sardana fent-la més atractiva, abraçant nous públics i engrescant el seu públic fidel. Sardanova té un caràcter interdisciplinari i combina la dansa amb la música, oferint una creació contemporània amb el batec dels instruments de jazz i la sonoritat de la tradicional cobla en la sardana.
Més informació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3255-sardanova.html

Deixa un comentari