Publicat el 28/01/2021

El pavelló Paco Martín, l’Escola del Mar, l’institut Pere Ribot, la Biblioteca i el poliesportiu La Bòbila seran els col·legis electorals de Vilassar de Mar a les properes eleccions al Parlament de Catalunya previstes, en principi, per al proper 14 de febrer

La Biblioteca, el Paco Martín i La Bòbila s’estrenen com a local de votació. Deixen de ser-ho, en canvi, respecte a anteriors convocatòries, el Vaixell Burriac, el Museu Monjo i l’escola Pérez Sala.
Aquest canvi de col·legis, motivat per la pandèmia del coronavirus, té com a objectiu que tothom pugui votar en recintes àmpliament ventilats.

  • Així, les persones que, fins ara, votaven a l’Escola del Mar es repartiran entre la pista interior del Pavelló Paco Martín, ubicat a la carretera d’Argentona 105, i la Bòbila, situada a l’avinguda Eduard Ferrés 190.
  • Els vilassarencs i vilassarenques que ho feien a l’Institut Pere Ribot hauran d’anar en aquesta ocasió, segons districtes, al propi institut (c/Santa Eugènia, 62-72), a l’Escola del Mar (c/Jeroni Anyè, 2) i a la Biblioteca Municipal (c/de Santa Eulàlia, 66).
  • Els votants que tenien el Museu Monjo com a referent hauran de dividir-se, ara, entre la pista interior i la pista annexa del Pavelló Paco Martín. El pavelló de la carretera d’Argentona també absorbirà a tots els vilassarencs i vilassarenques que, fins ara, anaven a votar a l’escola Pérez Sala.
  • Finalment, el Vaixell Burriac deriva tots els seus votants al poliesportiu de la Bòbila.

Cal, en qualsevol cas, llegir bé la targeta electoral que rebrem a casa els propers dies per a confirmar quin serà el nostre lloc de votació en aquestes eleccions condicionades per la covid-19.

Adreces de les pistes del Pavelló Paco Martín:
– Pista interior: carretera d’Argentona, 105
– Pista annexa: c/Santiago Rusiñol, 92

 

 

Deixa un comentari