Publicat el 06/04/2018

El cos es localitza en una cala al nord de Mallorca, la mateixa zona on van trobar restes de la seva embarcació

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest dijous el cadàver del tripulant d’un veler que havia desaparegut el passat divendres quan feia una ruta entre Salou i Eivissa.
El cos de l’home, de 37 anys i nacionalitat argentina, ha estat localitzat a la Cala Sant Vicenç, a Pollença, al nord de Mallorca. És la mateixa zona on Salvament Marítim va confirmar, dilluns, que s’havien trobat restes de l’embarcació.
Com ha avançat el Diario de Mallorca, el cadàver l’han trobat un grup d’amics de l’home que ajudaven a rastrejar la zona. Salvament Marítim i la Guàrdia Civil, amb col·laboració de l’Exèrcit de l’Aire, havien desplegat un ampli dispositiu de recerca a la zona des que es va trobar el veler, on aquest dijous al matí encara hi treballaven els bussos. Aquest divendres es practicarà l’autòpsia al cadàver per determinar les causes de la mort.

Sembla que l’home acaba de comprar el veler, feia poc que tenia la titulació per manejar-lo, no hi estava familiaritzat i es va topar amb un fort onatge. L’embarcació va patir una averia de motor i el fort vent va trencar les veles i l’home va poder avisar la seva parella, a la qual va indicar que veia la costa de Mallorca. És la darrera comunicació que van tenir amb ell.

ACN Mallorca

 

Deixa un comentari