Publicat el 28/08/2018

La col·laboració ciutadana i l’actuació de la Policia Local d’Argentona han estat clau per donar amb ella sana i estàlvia

Cap a dos quarts de nou del matí d’avui, la Policia Local d’Argentona ha rebut l’avís d’un veí alertant que havia trobat una menor a la Font Picant.
Es tracta de l’Ariadna, que va desparèixer diumenge passat a Argentona i que els Mossos d’Esquadra van alertar ahir dilluns de la seva desaparició.
La menor es troba, a priori, sana i estàlvia i ha estat traslladada a l’Hospital de Mataró per a que se li faci un reconeixement mèdic.

Un veí dels Apartaments Burriac d’Argentona passejava avui a primera hora del matí per la Font Picant quan s’ha trobat entre les bardisses una noia que li ha demanat aigua. Segons ha explicat a Ràdio Argentona el cap en funcions de la Policia Local d’Argentona, Isaac Martínez, “el veí ha estat qui ha alertat a la Policia Local i una patrulla s’ha dirigit immediatament cap al lloc dels fets”. Així mateix ha subratllat que “la menor, quan ha vist arribar la patrulla de la Policia Local, ha volgut fugir però la bona acció de la policia ha fet que un agent l’hagi pogut enxampar”.
Acte seguit, han arribat al lloc dels fets els Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM, que l’han acompanyat fins l’Hospital de Mataró per a que se li faci un reconeixement mèdic. També han arribat els pares de la menor.
Martínez ha informat que “visiblement semblava que podria tenir una lleugera deshidratació i hipotèrmia, doncs podria haver estat dos dies al ras”, però que generalment se la veia bé. La menor hauria escapat de l’Institut de Trastorns Alimentaris (ITA), ubicat al Passeig Baró de Viver.

La policia catalana va difondre la imatge de la noia a través de les xarxes socials per intentar localitzar la menor, de nom Ariadna, amb la major brevetat possible i van demanar als ciutadans trucar al 112 si tenien més informació.
Una vegada més, la col·laboració ciutadana i l’actuació de la Policia Local han estat clau en aquesta operació exitosa. Martínez ha recordat que per qualsevol comunicació amb la Policia Local es pot fer a través del telèfon 93 797 13 13.

 

 

Deixa un comentari