Publicat el 29/02/2016

 Pel matí:
L´ Esbart Sant Jordi organitza la segona edició de la Trobada d´Esbarts infantils a Badalona, amb la fita d’aproparles danses tradicionals i populars del nostre país a tot el públic.
En aquesta ocasió, es comptarà amb la participació de l’Esbart Vila d’Esplugues, Esbart Sant Martí de Barcelona, Esbart Ciutat Comtal i l’Esbart Sant Jordi de Badalona, i que en total reuniran sobre un mateix escenari a quasi un centenar de joveníssims dansaires.
En quant a l’acompanyament musical, aquest anirà a càrrec de la Cobla Marinada i de Joan Gómez, el seu director.
Tot i que aquesta trobada només compta amb dos anys d’existència, s’ha convertit en un acte molt simbòlic per a l’Esbart Sant Jordi, doncs d’alguna manera pretén recuperar les antigues trobades dansaires que es celebren a Badalona quan la ciutat comptava amb més d’un esbart.

Per la tarda
L’entitat cultural canviarà de registre per portar-nos, per primera 
vegada a un escenari de Badalona, a Amarcord Grup Vocal i el seu espectacle discogràfic PLAY.

Amarcord és una formació musical de 13 cantants, dirigits per Marc Sambola, que han aconseguit crear un segell propi que els diferencia i els fa ser únics fent un us de les dinàmiques musicals, efectes i compenetració dels colors de la veu sense renunciar a la coreografia i a la interpretació.

Van donar-se a conèixer arrel del programa ´Oh Happy Day´ de TV3, i des llavors han actuat arreu de Catalunya, destacant el cicle ´Veus Pedrera Endins´ a la Casa Milà de Gaudí, la participació al concurs de talents de Gestmusic per TVE ´Insuperables´ i també a la gala dels ´Premios Max de las Artes Escénicas´ celebrat al teatre Barts de Barcelona.
L’any 2015 van estrenar el seu propi espectacle: ´DotzemilRaons´ i actualment presenten el seu treball discogràfic ´PLAY´ amb un nou espectacle que porta el mateix nom.

Resum d´horaris:
– II Trobada d´Esbarts Infantils a Badalona, a les 12h, al Pavelló La Plana, Ptge. la Plana, 14-16

– Espectacle PLAY . Hora: a les 18.30h . Lloc: Teatre Principal, c/. Francesc Layret, 41 . Preu: 15€.

Deixa un comentari