Publicat el 03/03/2014

El dijous 6 de març, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona i l’Ajuntament barceloní han convidat a representants de 120 entitats de protecció de la província a una trobada, informació i debat. El simposi comptarà amb la participació de Jordi Martí i Galbis, regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona. Es pretén assolir una unificació de criteris veterinaris a través d’un protocol desenvolupat d’acord amb el col·lectiu animalista a través de tres propostes: establir un marc de comunicació amb les entitats proteccionistes, col·laborar en la lluita contra l’abandonament i el maltractament dels animals de companyia ajudant a detectar els casos i donar suport científic als veterinaris que treballen amb col·lectivitats d’animals, com ara centres d’acollida. Una de les ponències del simposi, Economia “de guerra” per a protectores, aportarà recomanacions de gestió econòmica per tal d’optimitzar els recursos financers de les entitats de protecció. Les organitzacions assistents podran gaudir d’un lot de productes per a l’atenció i la cura dels animals com a “Ajuda veterinària per la salut animal”, que han estat cedits pels patrocinadors del simposi i que es gestionaran a través dels serveis veterinaris designats per la protectora.
El Simposium es realitza a la seu del COVB a Av. República Argentina, 21-25


PROGRAMA
09:30 h. – Accés i acreditació.
09:50 h. – Obertura: A càrrec del Sr. Josep A. Gómez Muro, president del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, i del Sr. Jordi Martí i Galbis, regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona.
10:00 h. – 1a ponència: Com explicar la castració i l’esterilització per evitar el rebuig de l’adoptant?. A càrrec de la Sra. Núria Tabares. Veterinària i membre del Comitè de Clínica de Petits Animals.
11:00 h. – 2a ponència: La importància de la identificació.. A càrrec de la Sra. Maria Pifarré. Veterinària i representant del COVB davant el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.
11:45 h. – Cafè.
12:15 h. – 3a ponència: Economia “de guerra” per a protectores.. A càrrec del Sr. Pere Mercader. Veterinari i especialista en assessorament empresarial a centres veterinaris.
16:00 h. – 4a ponència: Gestió de malalties dins i fora de les protectores.. A càrrec de la Sra. Anna Ortuño. Veterinària i membre del Comitè de Veterinaris per a la Protecció d’Animals.
17:00 h. – 5a ponència: Com triar un bon adoptant?. A càrrec del Sr. Jaume Fatjó. Veterinari i President del Comitè de Veterinaris per la Protecció d’Animals.
18:00 h. – Taula rodona: El paper del veterinari en la protecció dels animals i en la lluita per a la millora del benestar i en contra del maltractament.
Cloenda I Simposium COVB Units pels animals.
A càrrec del Sr. Josep A. Gómez Muro, president del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, i del Sr. Jordi Martí i Galbis, regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona.

Deixa un comentari