Publicat el 07/12/2022

Mitja hora abans de l’encesa de llums, la plaça de l’Ajuntament serà l’escenari que acollirà un gran espectacle d’animació i circ a càrrec de Circus Show, per a tots els públics

 

 

 

Avui Calella dona el tret de sortida a les festes amb l’encesa de llums de Nadal, la qual tindrà lloc a la plaça de l’Església a les 18 hores.
Prèviament a la inauguració, la plaça de l’Ajuntament acollirà un espectacle d’animació i circ per a tots els públics a càrrec de Circus Show que donarà la benvinguda al Nadal.

Els mesos de desembre i gener són el període de l’any on la il·lusió i la innocència estan a flor de pell. El tret de sortida d’aquest moment tan especial el dona l’encesa de les llums de Nadal. Així doncs, a partir d’avui, els carrers de Calella s’il·luminaran, ajudant d’aquesta manera a crear un clima diferent al de la resta de l’any i que és capaç d’arribar per igual a petits i grans.

A banda de l’encesa, l’Ajuntament, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Consum ha preparat un seguit d’actes per tal que tota la ciutadania pugui gaudir d’unes festes de Nadal plenes de màgia.
Entre d’altres, com cada any, s’ha organitzat la campanya “SumaQuilòmetres… i SumaDiners”, el “Cagatió”, la Bústia Reial o la cavalcada de SM els Reis d’Orient.

Podeu consultar totes les activitats de l’agenda a través de l’enllaç següent: https://calella.webmunicipal.diba.cat/media/repository/baners_destacats/gran_destacat/doc/agenda_activitats_Calella.pdf

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari