Publicat el 19/03/2021

Durant les properes setmanes, els restauradors i les restauradores del municipi oferiran sorprenents propostes gastronòmiques per gaudir dels saborosos pèsols de la floreta

Un any més, ja és aquí una de les cites més esperades. La vint-i-setena edició de la Pesolada arriba carregada de novetats. L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament, amb el seu regidor Freddy Freixas al capdavant, i els bars i restaurants del municipi fa mesos que treballen per adaptar la popular celebració al context actual.
Enguany, la delicada situació sanitària derivada de la Covid-19 no ha permès organitzar una nova edició de la reeixida ruta de tapes pels bars i restaurants del poble, però s’han programat diferents alternatives. «Caldencs i caldenques, us animo a gaudir un any més de la nostra gran festa gastronòmica i degustar els boníssims pèsols de la floreta, populars pel seu sabor», convida el regidor Freddy Freixas.

A partir d’aquest cap de setmana, els establiments adherits a la 27a Pesolada oferiran noves creacions gastronòmiques amb els saborosos pèsols de la floreta com a grans protagonistes. Els sorprenents plats es podran tastar als mateixos establiments, respectant en tot moment les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19, i en alguns casos encarregar-los.
Així mateix, els restauradors i les restauradores, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, organitzaran diferents sorteigs a les xarxes socials.

Els vuit restaurants que formen part de la 27a Pesolada són: El Jardí del Vellard, El Taller, Can Suñé, Solstici, Can Manau (antiga Fonda), Voramar, La Cuina, i La Tasqueta de Caldes.

També, en col·laboració amb el Consorci de Promoció Turística del Maresme, l’Ajuntament repartirà entre els restaurants participants unes bosses de roba fetes especialment per a impulsar el turisme a la comarca. Aquestes bosses seran un obsequi per a les primeres persones que s’apropin als establiments per tastar les noves propostes gastronòmiques de la Pesolada.

Per últim, Can Manau (antiga Fonda) ha facilitat la recepta infantil ‘Pèsols saltats amb pernil’, on els pèsols són l’ingredient principal, i el Consorci de Promoció Turística del Maresme l’ha editat en vídeo.
Aquesta recepta formarà part del projecte turístic comarcal @laiaiamaresme
Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es convida als més menuts i a les seves famílies a gravar-se en vídeo cuinant la recepta i compartir-ho a les xarxes socials amb el hashtag #Pesolada2021.

Més informació: https://caldetes.cat/pesolada

Deixa un comentari