Publicat el 13/01/2020

Les flors i les plantes tornaran a fer lluir els Tres Tombs de Vilassar de Mar que enguany se celebraran el proper dissabte 18 de gener

En aquesta tradicional festa en honor de Sant Antoni Abat, impulsada per l’Agrícola de Vilassar, es preveu que hi participin al voltant de 25 carros, carrosses i carruatges, així com una cinquantena de cavalls amb els seus genets, però el que la farà destacar serà la gran quantitat de flor amb la qual es guarniran carros i muntures i s’obsequiarà els veïns i veïnes que es trobin al seu pas. I és que, com a terra de floricultors i horticultors ornamentals, Vilassar de Mar vol diferenciar-se esdevenint els “Tres Tombs més florits de Catalunya”.

Els actes de celebració començaran el dijous 16 de gener a les 19 h a l’Església de Sant Joan, amb una missa en honor a Sant Antoni.
El plat fort de la festa serà dissabte 18 de gener. A les 10 h s’oferirà una botifarrada a les instal·lacions del Mercat de Flor i Planta per rebre tots els assistents, i allà mateix es podrà gaudir dels preparatius dels carros i animals participants.
Posteriorment, a les 12 h, es faran els tradicionals Tres Tombs, amb una rua que recorrerà diferents carrers del municipi.

La celebració compta amb la col·laboració del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, que coordina la recollida de flor i planta entre els floricultors i horticultors per a l’ornamentació de les carrosses, i l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que facilita tota la infraestructura necessària.

Tres Tombs: Dissabte 18 de gener de 2020
Recorregut: Mercat de Flor i Planta – Maria Vidal – Sant Genís – Montserrat – Sant Josep – Riera d’en Cintet – Santa Coloma – Sant Francesc – Dr. Masriera – Sant Joan

Deixa un comentari