Publicat el 28/10/2016

Professionals dels dos instituts i de les escoles de primària del municipi, del CAP i dels Serveis Socials municipals van participar ahir, al matí, en una xerrada sobre transsexualitat, que es va realitzar a la Biblioteca Municipal E. Lluch, organitzada per l’Àrea Bàsica de Serveis Socials. L’objectiu, oferir informació sobre què és la transsexualitat i la diversitat per tal d’informar i sensibilitzar a la població.

La xerrada va estar impartida per l’associació Chrysallis Catalunya, que centra la seva tasca en els infants i adolescents transsexuals i les seves famílies per tal d’oferir suport, acompanyament, informació i orientació amb l’objectiu de solucionar els problemes que poden anar sorgint dins l’entorn familiar, educatiu, social, sanitari i legal. 

Aquesta formació sorgeix dels acords de la moció aprovada al gener de 2016, per unanimitat de tots els grups municipals, per al desenvolupament i implantació d´un protocol educatiu contra la transfòbia i l´assetjament escolar per identitat de gènere, després de debatre-la en el Consell Escolar Municipal.

Deixa un comentari